Complaint: Ik wil zo graag ook een folderpakket

user-140296 on 09 November 2012 about Netwerk vsp in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik ben dol op de folderpaketten. Helaas laat de bezorging al sinds de zomer het afweten. Op meerdere klachten via de site van VSP heb ik geen reactie ontvangen. Ik zag zelfs op een gegeven moment twee minderjarige jongen hele stapels folderpaketten rechtstreeks in de oud-papiercontainers gooien (wel ter plekke keurig ontdaan van het plastic). Kort daarna heb ik twee weken wel een pakket ontvangen, maar nu dus al weer een paar weken niet. Ik zie wel in de wijk dat ze bezorgd zijn bij woningen op de begane grond, want dan liggen ze vaak voor de deur of steken nog uit de brievenbus. Ik woon zelf in een portiekwoning (1 trap op) maar ik ontvang dus niks. Wat moet ik doen om ook een folderpakket te krijgen???

Desired solution:

Ik wil graag weer wekelijks een folderpakket ontvangen, en dan het liefst een beetje aan het begin van de week..

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Netwerk vsp

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Netwerk vsp

Netwerk vsp

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte heer/mevrouw,

Wij hebben het bericht ontvangen dat, ondanks uw herhaalde melding, de bezorging van reclamedrukwerk nog niet op het gewenste niveau is. Wij danken u nogmaals dat u de moeite heeft genomen ons hierop te attenderen. Wij betreuren het feit dat wij niet die prestatie hebben geleverd die u van ons mag verwachten. Wij zullen wederom de bezorgerscoördinator op de hoogte brengen.

Bezorgen blijft ondanks alles mensenwerk. Mocht een dergelijke tekortkoming zich in de toekomst nogmaals voordoen, dan kunt u rechtstreeks contact opnemen via onze website www.netwerkvsp.nl/klantenservice.

Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,
Consumentenservice

All complaints of