Complaint: Product niet geleverd en geen acceptabele oplossing.

user-143647 on 21 November 2012 about Redcoon Benelux in category Internetshops - Algemeen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik heb 26 okt 2012 een Indesit Warmtepompdroger bij dit bedrijf besteld en eerst werd er een AEG wasmachine geleverd, deze heb ik geweigerd, daarna heb ik een digitale bevestiging gekregen dat ze mij een nieuwe bestelling hebben verzonden en een paar dagen daarna kreeg ik een mail met dat ze mijn retourzending hebben ontvangen, terwijl ik nooit iets retour heb gezonden. Nu zegt Redcoon dat het product wat ik heb besteld niet meer leverbaar is. Maar waar is mijn bestelde product dan? Daar kunnen ze geen antwoord op geven. In de tussentijd ontelbare telefoontjes gepleegd en ik zou terug gebeld worden door een assistent leidinggevende, wat tot op heden niet is gebeurd. Zij bieden mij wel het terugstorten van het betaalde bedrag aan, maar ik heb niet voor niets bij hun besteld omdat het product ong. 200 euro goedkoper is bij hen. Ze kunnen een eventueel vervangend artikel aanbieden, maar wisten niet wat ze mij dan kunnen aanbieden. Dat moest ik zelf maar uitzoeken, terwijl er in hun algemene voorwaarden Artikel 11.5 staat dat de ondernemer zich in zal spannen. Wat zijn mijn rechten als het gaat om een vervangend artikel aanvragen en een eventuele schadevergoeding (Artikel 11.3)? Ik heb net op de redcoon.nl gekeken en wat een medewerker van dit bedrijf mij vertelde, namelijk dat hij niet meer op de site staat is niet waar! Hij staat er namelijk wel en is te reserveren. Ik heb zojuist een printscreen van de site gemaakt en daar op is dat te zien. Ook is het telefoongesprek door mij opgenomen waar op zij dit beweert.

Met vriendelijke groet,

Veerle van der Westen

Desired solution:

Dat mijn product heel snel geleverd wordt of een teruggave van mijn betaling PLUS een schadevergoeding waarmee ik een duurdere (dezelfde) warmtepompdroger kan bestellen of een warmtepompdroger naar mijn keuze en die is duurder dat wat ik heb betaald en zij nemen die kosten op zich.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Redcoon Benelux

Message from Redcoon Benelux

11 years ago - Beste Veerle van der Westen, Bedankt voor uw review. Uw mening over én ervaringen met redcoon zijn erg belangrijk voor ons! Graag verneem ik van u of uw klacht naar tevredenheid is opgelost en of deze klacht gesloten mag worden. Mocht u nog verder vragen hebben naar aanleiding van uw klacht dan kunt u een e-mail sturen naar feedback@redcoon.nl Met vriendelijke groet, Gert-Jan Namens je redcoon Service-Team

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Redcoon Benelux

Redcoon Benelux

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Als compensatie voor het ongemak worden de verzendkosten terugbetaald.

All complaints of