Complaint: daily dream deal actie Arke

user-61756 on 28 November 2012 about Arke in category Online Reisbureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

ik doe mee aan de daily dream deal code actie, nu staat er in de voorwaarden dat ik DAGELIJKS een code zou ontvangen, dit gebeurd vaker niet dan wel.
wie weet is net de wcode die ik NIET ontvang de winnende??
heb hierover al contact met een mevrouw gehad van Arke maar ze vertelde dat er storing was, echter wil ik Arke wel op hun EIGEN voorwaarden wijzen dat ik iedere dag een code zou ontvangen.
tevens zou ik ook graag een lijst willen laten publiceren met prijswinnaars, dit loopt al enige tijd iedere dag zou er ene winnaar zijn.
echter na wat research werk heb ik nog geen 1 persoon kunnen vinden die een reischeque van Arke heeft gewonnen, terwijl er toch dagelijks duizenden mensen mee doen…..vreemd of misleidend?

Desired solution:

eenmalig de winnende code

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Arke

Message from Arke

11 years ago - Geachte heer/mevrouw, Deze website, waar u uw melding hebt geplaatst, is geen onderdeel van Arke. Wanneer u een reactie van ons verwacht, dan vragen wij u ons webformulier in te vullen via de volgende link: https://www.formdesk.com/tuinederland/KS_Arke. Met vriendelijke groet, Webcareteam Klantenservice

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Arke

Comment by poster of the complaint

11 years ago - staat opgelost, er is inderdaad een bericht geweest van Arke (wij communiceren alleen met de winnaars) waarop ik een vraag terug stuurde: in tijden van Social media plempt iedereen wanneer hij of zij iets gewonnen heeft of meegemaakt heeft op TWITTER of FACEBOOK dus ook wanneer iemand een reischeque heeft gewonnen van 1000 euro. er word iedere dag een cheque weggegeven volgens Arke, echter kan ik NERGENS maar dan ook NERGENS op heel internet 1 winnaar vinden. gek want de actie loopt toch al een tijdje dus heel internet zou er vol mee moeten staan. zou wel heel toevallig zijn dat van AL die winnaars geen 1 persoon dit op internet heeft gezet. hierop heb ik niets terug gehoord. denk dat Arke hiermee de boel besodemieterd en valse uitspraken doet ik denk namelijk dat er helemaal geen Cheque word verloot. zeg Arke..... onder welke notaris gaat deze loting iedere dag ????

Message from from Klacht.nl

11 years ago - User added a review about the solution that Arke posted

Responded on 04 September 2013 at 08:21

er is nog steeds geen oplossing, sterker nog ik zie alleen maar meer mensen wakker worden wat voor "neppe" actie dit is.
wordt denk ik maar eens tijd om de reclamecodecommisie in te schakelen.
anno 2013 met alle social media heb ik nog steeds geen enkele winnaar kunnen vinden!

Arke

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij hebben op 7 december een privé bericht naar de klant verstuurd. Met vriendelijke groet, Webcareteam Klantenservice

All complaints of