Complaint: Experiabox KPN werkt niet in combinatie met Airport Expresse

user-146099 on 01 December 2012 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Vorige week ben ik overgestapt naar KPN dit omdat in mijn wijk glasvezel is aangelegd en ik wilde profiteren van de voordelen van glasvezel. De overstap zou goed worden begeleid en alles zou naar behoren gaan werken is mij verteld. Helaas vertelde men er niet bij dat de Experiabox van KPN niet geschikt is voor communicatie met de airport expresse van Apple. Draadloos muziek streamen via i-tunes naar mijn stereo is er niet meer bij.
Na vele malen contact met de klantenservice van KPN ben ik uiteindelijk doorverwezen naar Apple :(. Lekker makkelijk… Klanten met mooi beloftes binnenhalen en vervolgens met de vinger naar Apple wijzen. Voorheen (via vorige aanbieder) werkte de communicatie tussen airport expresse en modem / router namelijk perfect. Nu valt na enkele minuten iedere keer de verbinding weg en moet de airport uit het stopcontact worden gehaald om vervolgens weer paar minuten verbinding te kunnen verkrijgen. Van alles is geprobeerd in overleg met KPN maar tot op heden is geen oplossing gevonden.
De enige (maar halve) oplossing werd uiteindelijk door Apple geboden. Creëer een nieuw netwerk, buiten de experiabox om, rechtreeks tussen computer en de airport waarbij de airport via kabel moet worden aangesloten op de experiabox. Tegelijkertijd internetten en muziek luisteren is er niet meer bij. Ik vind dit een kwalijke zaak en ben ontevreden over de door KPN geboden oplossing/service. Ook ben ik niet goed voorgelicht door KPN over de beperkingen van de Experiabox. Voor mij is het draadloos streamen van muziek naar mijn stereo van wezenlijk belang.

Desired solution:

Een aanpassing in mijn experiabox of een alternatief exemplaar zodat ik weer draadloos van mijn muziek kan genieten. KPN graag een passende oplossing waarin ik me kan vinden!

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by KPN Internet

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by KPN Internet

Message from KPN Internet

11 years ago - Beste Roes2, Ik begrijp uw frustratie omtrent het niet werken van uw producten in combinatie met het Glasvezel Netwerk. Helaas ondersteunen wij het gebruik van externe apparatuur niet. Het is voor ons niet mogelijk om alle externe randapparatuur te ondersteunen omdat er niet de kennis voor is. Ik raad u aan gebruik te maken van ons Forum. Op dit forum kunt u meer informatie vinden over KPN producten in combinatie met Apple producten. Hieronder vindt u al twee links die mogelijk een oplossing kunnen bevatten voor uw probleem: http://forum.kpn.com/t5/Internet/ZTE-H220N-i-c-m-Apple-apparaten-wifi/m-p/43526/highlight/true#M3452 http://forum.kpn.com/t5/Glasvezel-Internet-en-Telefonie/thomson-TG789vn-met-apple-airport-express/m-p/51004/highlight/true#M829 Mochten deze twee links geen oplossing bieden, dan raad ik u aan verder te zoeken op ons Forum of zelf een topic te openen. Er zijn altijd knappe koppen op het forum aanwezig die uw vraag kunnen beantwoorden. Ik vertrouw erop u met deze informatie van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Ivette KPN Webcare Specialist

KPN Internet

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Beste Roes2,

Ik begrijp uw frustratie omtrent het niet werken van uw producten in combinatie met het Glasvezel Netwerk. Helaas ondersteunen wij het gebruik van externe apparatuur niet.
Het is voor ons niet mogelijk om alle externe randapparatuur te ondersteunen omdat er niet de kennis voor is.

Ik raad u aan gebruik te maken van ons Forum. Op dit forum kunt u meer informatie vinden over KPN producten in combinatie met Apple producten.

Hieronder vindt u al twee links die mogelijk een oplossing kunnen bevatten voor uw probleem:

http://forum.kpn.com/t5/Internet/ZTE-H220N-i-c-m-Apple-apparaten-wifi/m-p/43526/highlight/true#M3452

http://forum.kpn.com/t5/Glasvezel-Internet-en-Telefonie/thomson-TG789vn-met-apple-airport-express/m-p/51004/highlight/true#M829

Mochten deze twee links geen oplossing bieden, dan raad ik u aan verder te zoeken op ons Forum of zelf een topic te openen. Er zijn altijd knappe koppen op het forum aanwezig die uw vraag kunnen beantwoorden.

Ik vertrouw erop u met deze informatie van dienst te zijn.

Met vriendelijke groet,

Ivette
KPN Webcare Specialist

All complaints of