Complaint: Bijbetalen stookkosten

user-146661 on 04 December 2012 about Ista in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik moet een bedrag van ruim 2.400 EUR bijbetalen voor verbruikte stookkosten 30.60’11-01.07.’12. De meters hebben volgend Ista deze standen doorgegeven en zal ik dit maar moeten betalen.Dit lijkt me erg sterk voor een 2 persoonshuishouden waar wij beiden ful-time werken en minimaal 2x per jaar op vakantie gaan. Sterker nog in verhouding tot andere buren die wel thuis zijn en zelfs kinderen hebben, verbruiken 6,5x minder. Dit is onmogelijk en niet acceptabel, om maar ‘blind’ te vertrouwen op meterstanden die niet haalbaar zijn.

Desired solution:

Tegemoetkoming in de kosten.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Ista

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Ista

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Klacht is niet opgelost, ondanks dat er staat wel opgelost!!!! Ik heb een e-mail ontvangen van ze, dat zij graag een e-mail ontvangen over de toedracht verder niks!

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Nogmaals klacht is niet opgelost! Als Ista reageert hoeft het niet te betekenen dat het is opgelost....sterker nog Ista zegt nu dat zij gelijk hebben en het daarmee is opgelost! Zo werkt dat niet, ik ben een klant die het systeem niet vetrouwt , maar wel mijn daardwerkelijk stookverbruik, zij vertrouwen blind op hun cijfers en daarmee uit. Ik moet het tegendeel bewijzen, terwijl zij hun systeem op afstand uitlezen...hoe kan ik dit bewijzen???!! Ista heeft alle macht om te doen en laten wat ze willen... Kortom dit wordt een rechtzaak. Groet, Rkia

Ista

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

toelichting omtrent indienen klacht via klacht@istanederland.nl

All complaints of