Complaint: Wijziging bustijden

user-147431 on 07 December 2012 about Arriva in category Openbaar Vervoer

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik maak veel gebruik van het openbare vervoer, tot mijn schrik laten ze vele lijnen minder of niet meer rijden op bepaalde tijden. Ik woon in Hantum en dat betekent dat ik afhankelijk ben van lijn 54. Deze rijdt met de nieuwe dienstregeling die vanaf 10 december ingaat niet meer in het weekend naar Hantum en doordeweeks vertrekt de laatste bus om half 6 uit leeuwarden. Hierdoor kan ik op sommige dagen gewoon niet thuiskomen met het openbaar vervoer. Op zaterdags werk ik in Hallum hier reizig ik met lijn 60 naar toe. Dit is met de nieuwe dienstregeling ook niet meer mogelijk omdat de bus maar 1 keer in de 4 uren rijdt.

Desired solution:

De lijn 54 weer laten rijden in het weekend en doordeweeks ook veel frequenter en 's avonds veel langer. Ook lijn 60 mag op zaterdags om het uur wel rijden.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Arriva

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Arriva

Arriva

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Hartelijk dank voor uw reactie via de website klacht.nl. We stellen het op prijs dat u uw ervaringen met onze dienstverlening laat weten. Wij kiezer er voor om uw reactie via ons eigen registratiesysteem op te lossen, dit geeft ons een betere mogelijkheid om uw reactie snel en op de juiste wijze af te handelen.
U kunt uw reactie rechtstreeks bij ons achterlaten via https://www.arriva.nl/nc/klantenservice/neem-contact-op

Wij wensen u nog een Goede Reis!

All complaints of