Complaint: Pakketje besteld nog niet bezorgd

user-151276 on 03 January 2013 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

voor de kerst ging de computer stuk, ik heb op 28 december nieuwe onderdelen voor de computer besteld bij 2 verschillende web winkels, in dit geval wordt de kast bezorgd door selektvracht.

Op 29 december verwachte ik 2 pakketjes thuis naar aanleiding van de mails die ik heb gekregen. en ja hoor selektvracht is langs geweest toen ik niet thuis was, netjes een briefje in de bus waarop stond dat ze donderdag 3 januari tussen 9 en 15 uur langs zouden komen.

Echter staat er op de site dat ze die dag nog een 2e keer langs zijn geweest op de 29ste, ik heb hier alleen niemand gezien of gehoord terwijl ik vanaf 11.30 gewoon de hele dag thuis ben geweest.

Het is nu inmiddels bijna 17 uur en ik zie nog steeds geen bezorger van selektvracht en ook geen kaartje met dat ze geweest zijn. Ik vind de communicatie naar de klant in dit geval schandalig.

Een 2e ding wat ik heel vreemd vind is dat selektvracht het blijkbaar normaal vind om 5 dagen later pas weer terug te komen voor een bezorging (postNL heeft WEL gewoon op de 31ste bezorgd)

Desired solution:

excuses en een directe levering van mijn pakket aangezien er toch niet zoveel meer is dat ze nu kunnen doen

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Selektvracht

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Selektvracht

Selektvracht

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij hebben naast aangeboden excuses, de ontvanger geïnformeerd over hoe wij de klacht verder intern gaan oppakken om herhaling te voorkomen. Tevend hebben wij de ontvanger geadviseerd om contact op te nemen met de afzender van het pakket wanneer hij / zij dit nog niet ontvangen heeft. Met alle opdrachtgevers heeft Selektvracht de overeenkomst dat zij hierover contact opnemen met de zakelijke klantenservice bij Selektvracht.

Selektvracht B.V. Webcare Team

All complaints of