Complaint: Enkele bugs nog steeds niet opgelost binnen vernieuwde Marktplaats ..

user-130384 on 07 January 2013 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Sinds lange tijd na mijn klacht “Diensten en Vakmensen Marktplaats (nieuw) crisis of .. ??” weer even op deze site gekeken en het aantal Marktplaats klachten is explosief gestegen.

Ik ben intussen niet meer van Marktplaats afhankelijk na zovele jaren omdat Marktplaats het in mijn ogen verprutst heeft. Maar ik hoop natuurlijk dat het uiteindelijk weer goed komt, persoonlijk vind ik de layout een vooruitgang. Ik hou mijn advertentie aan vanwege mijn ranking in Google dankzij Marktplaats, maar verder kijk ik er niet meer naar om en reacties zijn zeer schaars geworden. En het scheelt veel en veel geld omdat ik nooit meer omhoog hoef te plaatsen. Wat Marktplaats heeft geleverd zou in een echt bedrijf nooit mogelijk zijn in de IT (mogelijk bij de overheid :)), iets in Live veranderen wat niet compleet werkt. Zo zie je maar dat als een “bedrijf” naar de beurs gaat en niet meer een echte eigenaar heeft (als 1 persoon zijnde) het helemaal ten gronde kan gaan door verkeerde beslissingen en wanbeleid. Enkel een krachtige leider met passie en visie kan Marktplaats weer uit het slop halen (maar mogelijk werkt het nog wel voor het verkopen van spulletjes)!

Ook heb ik het brutaal gevonden om ongevraagd je adres te vermelden als je met de muis op KvK staat. Een adres is altijd op te zoeken via de website van de KvK maar om dit zomaar te vermelden lijkt mij nooit verstandig. Dit geeft enkel de kans dat mensen op jouw prive adres verschijnen, iets wat je echt niet wilt lijkt me. In ieder geval absoluut geen toegevoegde waarde, het KvK nummer was al gecontroleerd door Marktplaats.

Alle punten zijn nog niet opgelost uit mijn klacht maar de belangrijkste zijn momenteel als men zoekt zonder naar de volgorde van advertenties te kijken:

1) als je bijv. binnen een rubriek met postcode de advertenties wilt tonen en je kiest ‘kleiner 3 km’ komen de advertenties met die postkode bovenaan, kies je “alle afstanden” dan worden de advertenties met die postkode pas op pagina 6 of 7 zichtbaar, dit klopt niet ..

2) ik heb een extra rubriek aangeschaft (naast hoofdrubriek) maar ik kan nog steeds geen kenmerken toekennen aan die extra rubriek (bijv. website bouw) dus val ik altijd buiten de verfijningen, dit klopt niet anders extra rubrieken mogelijkheid afschaffen want de functionaliteit dekt niet de betaling …

3) als je op de homepagina zoekt (bovenin) en je past dan verfijningen toe spring je naar die aangeklikte rubriek en krijg je weer alles te zien (dus niet in relatie met zoeken), zoekargument is dan ook weer weg ..

Desired solution:

Punten 1, 2 en 3 moeten opgelost worden want daarvoor betaal je.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Marktplaats

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Marktplaats to pickup complaint

All complaints of