Complaint: beste

user-151942 on 07 January 2013 about Zalando in category Internetshops - Schoenen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

toen ik paar weken euforisch mijn pakje van zalando opende bleek al snel dat ALLE bestelde kledij in een verkeerde maat werd geleverd. Teleurstelling alom.
Maar de grote frustratie kwam pas toen bleek dat terug
zenden al helemaal niet lukte. Zelfs niet met hulp van iemand
die vertrouwd is met computers. Ik heb de pakjes met begeleide brief dan terug gestuurd zonder retourdocument in de hoop dat deze retour op een perfecte manier kan afgehandeld worden. Bij deze kan ik nog melden dat zalando er zeker een klant aan verloren is.

Desired solution:

dat de retour op fatsoenlijke manier in orde komt

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Zalando

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Zalando

Message from Zalando

11 years ago - Geachte mevrouw/meneer, U heeft een klacht over een retourzending van een bestelling van Zalando België. U heeft gereageerd op klacht.nl, dit is een Nederlandse website waarbij Zalando Nederland is aangemeld. Daar Zalando België een andere onderneming is kunnen wij deze klacht niet voor u in behandeling nemen. Wel hebben wij uw gegevens doorgegeven aan Zalando België, opdat zij contact met u op kunnen nemen en het een en ander voor u uit kunnen zoeken. Met vriendelijke groet, Sarah Kok Zalando Customer Care

Zalando

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Geachte mevrouw/meneer,

U heeft een klacht over een retourzending van een bestelling van Zalando België. U heeft gereageerd op klacht.nl, dit is een Nederlandse website waarbij Zalando Nederland is aangemeld. Daar Zalando België een andere onderneming is kunnen wij deze klacht niet voor u in behandeling nemen. Wel hebben wij uw gegevens doorgegeven aan Zalando België, opdat zij contact met u op kunnen nemen en het een en ander voor u uit kunnen zoeken.

Met vriendelijke groet,

Sarah Kok
Zalando Customer Care

All complaints of