Complaint: storing email accounts

user-152043 on 08 January 2013 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Per 1 januari heeft kpn onze mailaccounts van kpnplanet.nl zonder waarschuwing vooraf verwijderd. Een dooddoener hierbij is dat dit bij de aanmelding voor glasvezel wel gemeld zou zijn.(een maand voor de daadwerkelijke aansluiting) Het lijkt mij niet meer dan normaal dat je dan van te voren nog even geattendeerd wordt op zo`n ingrijpende aktie, maar dat terzijde………

Nu is de hoofd mailaccount, destijds door kpn aangemaakt, wel aktief en zijn inmiddels de oude mailadressen als alias toegevoegd( door kpn, dit konden wij zelf niet eens doen). Alle inhoud van de kpnplanet accounts is overigens wel verdwenen.

Inmiddels ben ik al vanaf 1 januari aan het proberen om een tweede mailaccount aan te maken, maar dat lukt dus niet.

De site geeft telkens aan dat er een geldig mailadres moet worden ingevoerd, wat je ook probeert.

Helpdesk gebeld; er blijkt een storing te zijn in die functie.

Nogmaals gebeld; alternatieve site welke wel zou werken doorgekregen.(amles.kpnglasvezel) NOT! standaardbericht; “probeer het over een half uur nog eens”.
De helpdesk geeft steeds aan dat er “een storing” is, maar ze weten niet wat en hoe lang het nog gaat duren.En;”Het is waarschijnlijk wel een flinke, want men werkt er met man en macht aan”.
Het schijnt dat er meer mensen last van hebben, maar op de site wordt er met geen woord over gerept. Wel kan ik elke keer een half uur inb de wacht staan bij de “klantenservice”!

Ik begin het behoorlijk zat te worden bij KPN. De service is momenteel ver onder de maat.

Desired solution:

Verhelpen van de storing,de inhoud van mijn oude mailboxen weer terug en compensatie voor het feit dat ik niet krijg waar ik voor betaald heb.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to KPN Internet about your complaint

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Ik wil er voor de volledigheid aan toe voegen dat de aanmelding voor glasvezel in het voorjaar van 2012was, de brief waarin stond dat na 3 maanden de oude mailadressen niet meer werken kwam in Juli, en de aansluiting in Augustus 2012.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to KPN Internet to pickup complaint

All complaints of