Complaint: meteen een aanmaning en verhoging van 40. euro

user-157862 on 02 February 2013 about Fa-Med B.V. in category Incassobureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

ik heb schijn een rekening vergeten te betalen van de tandarts en zonder een herrinering te hebben ontvangen nu een aanmaning in de brievenbus met een verhoging van meer dan 40 euro.
en dat op een bedrag van 45,50.

Desired solution:

de verhoging laten vervallen.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Fa-Med B.V. about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to Fa-Med B.V. to pickup complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

11 years ago - We hebben een aantal malen geprobeerd om telefonisch contact met u op te nemen. Helaas hebben wij u niet kunnen bereiken en hebben we gesproken met uw zoon. Zou u ons willen bellen. U kunt dan aangeven op welk telefoonnummer en tijdstip wij u kunnen bereiken. We zullen dan opnieuw contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Famed.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

11 years ago - We hebben een aantal malen geprobeerd om contact met u op te nemen maar wij hebben u niet kunnen bereiken. Eerder hebben we u gevraagd contact met ons op te nemen zodat u door kunt geven wanneer we u kunnen bereiken. Helaas hebben wij tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Wij gaan er vanuit dat uw klacht niet meer actueel is en hebben deze afgesloten. Wanneer u toch nog graag contact met ons wilt opnemen, verzoeken wij u vriendelijk om aan ons door te geven wanneer we u kunnen bereiken. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Famed.

All complaints of