Complaint: Valentijns Pakket Marktplaats

user-160299 on 13 February 2013 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Zag dat er al een soortgelijke klacht was ingediend. Ik sluit me daar helemaal bij aan. Er werd geadverteerd dat het een leuk valentijn pakket zou zijn maar niks van wat er in het pakket zat had daarmee te maken. Ook was het idd allemaal troep, misschien op het fietsslot na. Had het besteld voor mijn zoon omdat hij zo ziek was geweest, dus de man-variant besteld. Leek me wel leuk voor hem. Zat er o.a. een roze, kermis horloge in! Verder een tandenbleker, autoraam zeem, Smartphone stylus, krasreparatie pen in plastic, fietsslot dus, batterijen en een goedkoop stuk, merkloos hotelzeep in een plasticje. Bovendien zat alles gewoon los in de doos. Echt ik vond het zo erg voor mijn zoon, toch heeft hij me bedankt… Nooit weer koop ik iets via Marktplaats advertenties! Zwaar teleurgesteld!

Desired solution:

Dat er alsnog wat leuks voor mijn zoon toegestuurd wordt. Al is het een kleinigheidje, hij is 12 en gek van geurtjes. Was leuk geweest als er zoiets ingezeten had. Iedereen zou er warm voor lopen stond er, niet dus. Een onvergetelijke indruk maakte het wel, helaas, mede door het meisjeshorloge, op een behoorlijk negatieve manier...

Dit was de advertentie:

Rijk gevulde inhoud
De omschrijving van de aanbieding zegt het al, bij dit verrassingspakket blijft het gissen naar de inhoud. U kunt er natuurlijk wel van uitgaan dat het pakket voor hem rijk gevuld is met spullen waar iedereen voor warm loopt. Een stoer horloge… wie zal het weten?!

Let op: uw voordeel kan oplopen!
Ieder pakket is weer anders. Uw aankoop is met minimaal 75% korting altijd een welkome verrassing, maar let op: uw voordeel kan vele malen groter zijn! Om het verrassingseffect compleet te maken, worden in sommige dozen namelijk televisies, laptops of tablets gestopt. Hierdoor kan de totale retailwaarde van het pakket zelfs oplopen tot maar liefst € 500!

Zorg dat u een onvergetelijke indruk maakt: koop nu en sla uw slag op Valentijnsdag met dit verrassingspakket voor hem!

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Marktplaats

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Marktplaats to pickup complaint

All complaints of