Complaint: betaling voor een firma die reeds een half jaar failliet is verklaard

user-163227 on 23 February 2013 about Fa-Med B.V. in category Incassobureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

In 30 oktober bij de firma Capital Letters Finance een dienstverleningsdocument ondertekend ivm hypotheek advies betreft lopende hypotheek. Echter, diensten zijn nooit verleend, eind november ging de firma failliet. En nu staat er wel een nota bij Fa-Med voor een ongeleverde dienst.
D.m.v. een aangetekende brief heb ik Fa-Med b.v. ingelicht en tot nu toe geen reactie, maar wel een herinnering. Inmiddels heb ik over deze zaak een klacht ingediend bij het Klachteninstituut Financiele Dienstverlening/Financiele Ombudsman, tot hier een uitspraak over is betaal ik verder niks.

Desired solution:

Aangezien er weliswaar een contract is ondertekend maar hier verder geen enkele dienstverlening is uit voort gekomen en daar de firma failliet is dus deze dienstverlening ook niet verder kan uitvoeren, verlang ik dat het contract ongegrond wordt verklaard en de betaling ad 800 euro wordt geannuleerd.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Fa-Med B.V. about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

11 years ago - We zien dat de klacht nog in behandeling staat. We hebben met u gesproken en u geeft aan dat de klacht naar tevredenheid is opgelost. Wanneer dit niet het geval mocht zijn dan horen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Fa-med.

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Telefonisch vriendelijk te woord gestaan en op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen. Gewenste oplossing is bereikt.Wel jammer dat ik geen schriftelijke bevestiging kan krijgen.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Fa-Med B.V.

All complaints of