Complaint: beslaglegging op WAO tijdens traject WSNP door deurwaarder van der Velde van Hal en Peers

user-125949 on 06 March 2013 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Na jarenlang belogen en bedrogen te zijn door de KPN B.V. Geschillencommissie en de Rechtbank er ook is ingetuind is nu beslag gelegd op mijn WAO invalidenuitkering
€ 580,- per maand!! inhouding!!! de rest € 711,- (VER ONDER HET BESTAANSMINIMUM) voor alles!! huur GLW eten etc etc.
Kan niet meer leven zo!! De advokaat S. Vlierhuis van Wessel Tiedeman en Sassen is accoord gegaan met opgave van Schuld aan de Shuldhulpverlening Den Haag i.v.m. lopende procedure WSNP! als gevolmachtigde namens KPN B.V.!! INVORDERING MAATREGELEN OPGESCHORT en er word GEEN RENTE en/of KOSTEN in rekening gebracht!!!! Daar word voor getekend bij de Gemeente!!!
Alles loopt via dit advokatenkantoor!!!! WTS. Dhr. Visser van KPN B.V. Maanplein 55 TPS/6.25 2516 CK Den Haag geeft dan opdracht tot beslaglegging en Van der Velde en Van Hal en Peers gaan dan gewoon tot uitvoering over!!! Schande zoals je met je gewezen klanten omgaat!! Schande dat de bonussen weer zijn uitgekeert over de ruggen van de minst bedeelden in deze maatschappij!! Nu ben ik de dupe wanneer U!!!

Desired solution:

Beslag opheffen zodat de WSNP uitgevoerd kan worden!!! en ik het \\\\\\\\\\\\\\\"vrij te laten bedrag\\\\\\\\\\\\\\\" van de Gemeente Schuldhulpverlening ontvang Ook niet veel maar kan dan eten en naar mn therapie en mijn dieet voeding kopen !!!! EN EINDELIJK IS AKTIE!!!!!!

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to KPN Internet about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to KPN Internet to pickup complaint

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Nou het gaat hier supersnel met oplossen door KPN Hommen nog steeds in het buitenland om miljarden binnen te halen????? Zijn er nou echt niet minder bedeelden in dit land die je kan plukken ???

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Nou zoals gebruikelijk hebben ze weer MAANDEN NODIG OM TE WACHTEN MET EEN REACTIE!!!! HEBBEN GEWOON MALING AAN OF JE HIER EEN KLACHT NEERZET OF NIET!! Ze wachten zeker op het kaartje met het ZWARTE RANDJE!! Harteloos en over lijken gaande bedrijf zoekt zijn partners in dezelfde groep advokaten en deurwaarders!!!!!

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Zo weer een weekend in aantocht en niks gehoord!!!!!!!!!!!!! Nu gaan we zover dat mijn hondje van 9 jaar ook al is overleden en mijn gezondheid ook erg te wensen overlaat !! WANNEER GAAN JULLIE STOPPEN MET DIE DIEFSTAL ZOOITJE ONGEREGELT ONMENSELIJK VOLGEVRETEN STELLETJE ZAKKENVULLERS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JULLIE GAAN OVER LIJKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment by poster of the complaint

11 years ago - SCHANDE die bloedzuigers gaan nu mijn vakantiegeld confisqueren!!! Weg eigen bijdrage voor het eigen risico en eigen bijdrage voor de therapieën voor de invalide mens GA MAAR DOOD DENKEN ZE DAAR VRETENDE AAN HUN HETE FRIKANDEL!!!!

All complaints of