Complaint: extreem hoge afrekening

user-170642 on 30 March 2013 about Ista in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

wij hebben meters van ista op de verwarming we gebruiken alleen de verwarming in de keuken en af en toe in de woonkamer, we stoken alleen in de avond. en krijgen nu een afrekening van 700 euro, mijn buurvrouw die aangeeft meer te stoken krijgt geld retour, ook 1 die er het gehele jaar niet gewoond heeft moet 500 bijbetalen en nog een die alleen staand is krijgt een afrekening van 2200 euro. dit is echt bizar wij gaan met gehele complex van valkenstein vve het laten uitzoeken tot op de bodem. wij wonen in een apartementen complex met allemaal gelijke woningen sommigen krijgen terug en snappen er niks van. momenteel worden er appartementen onderverhuurd omdat ze niet verkocht worden deze personen betalen 75 euro minder service kosten, wij zijn van mening dat we voor hun erbij betalen. het gehele complex wacht met betalen totdat alles terug gedraaid is.

Desired solution:

goede service zou zijn dat alle meters gratis door een onafhankelijk bedrijf getest zouden worden. en dat eruit gezocht gaat worden of we voor de huurders erbij betalen, de kosten die we nu gehad hebben zijn echt onmogelijk als ista zelf niet met een goede oplossing komt zijn we genoodzaakt om verdere stappen te gaan ondernemen.
nely95@msn.com

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Ista about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to Ista to pickup complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Ista

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Ista

Message from from Klacht.nl

11 years ago - User added a review about the solution that Ista posted

Ista

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

De afrekening stookkosten is door onze afdeling 'klantenservice' gecontroleerd en uitleg hierover is gegeven aan bewoner, per mail, op 10 april

All complaints of