Complaint: Topadvertenties

user-173335 on 12 April 2013 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Al jaren plaatsen wij advertenties op marktplaats, wekelijks ook topadvertenties. Deze bijvoorbeeld voor ca. € 250,00 aan topadvertenties geplaatst. Met nieuwe opmaak van marktplaats zijn onze topadvertenties dikwijls gewoon niet te vinden. Een eerste advertentie kom ik tegen op pagina 70 (100 advertenties per pagina). Dit is mijn inziens GEEN topadvertentie. Naar melding van mijn klacht krijgen we als reply dat mijn topadvertentie samen met andere topadvertenties rouleert. En het dus voor kan komen dat mijn advertenties niet op een van de eerste 10 pagina’s voorkomt.

Volgens mij is hier spraken van misleiding. Marktplaats kan op deze manier topadvertenties blijven verkopen als er geen limiet bestaat. Bovendien is het te merken aan de reacties op onze advertenties (deze zijn zodra de advertenties onvindbaar zijn ook minder).

Desired solution:

Ik zo graag zien dat hier serieus naar gekeken wordt door Marktplaats. Bij meldingen krijg je een standaard mailtje. En daar moet je het als adverteerder dan maar mee doen. Bovendien zou ik met terugwerkende kracht mijn advertentiekosten terug gestort zien.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Marktplaats

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Marktplaats to pickup complaint

All complaints of