Complaint: Fa-med weet niet wat het doet

user-174064 on 17 April 2013 about Fa-Med B.V. in category Incassobureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik heb in het verleden meermaals problemen met Fa-med gehad. Deze organisatie verzuimt nota’s te sturen en gaat dan vervolgens manen en incassobureaus inschakelen. PostNL, een makkelijk slachtoffer, krijgt automatisch de schuld.
Gelet op mijn problemen met deze organisatie verplichtte mijn tandarts mij alle behandelingen contact te voldoen. Een uitstekende olossing, ware het niet dat Fa-med toch weer gewoon nota’s stuurt en mijn vergoeding opeist bij de verzekeraar.

Desired solution:

Definitieve doorhaling in het debiteurenbestand van Fa-med, zodat mijn deurmat nooit meer besmeurd wordt door post van Fa-med.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Fa-Med B.V. about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to Fa-Med B.V. to pickup complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

11 years ago - We hebben een aantal malen geprobeerd om contact met u op te nemen. Helaas hebben wij u niet kunnen bereiken. Zou u ons willen bellen. U kunt dan aangeven op welk telefoonnummer en tijdstip wij u kunnen bereiken. We zullen dan opnieuw contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Famed.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

11 years ago - We hebben een aantal malen geprobeerd om contact met u op te nemen maar wij hebben u niet kunnen bereiken. Eerder hebben we u gevraagd contact met ons op te nemen zodat u door kunt geven wanneer we u kunnen bereiken. Helaas hebben wij tot op heden geen reactie mogen ontvangen. Wij gaan er vanuit dat uw klacht niet meer actueel is en hebben deze afgesloten. Wanneer u toch nog graag contact met ons wilt opnemen, verzoeken wij u vriendelijk om aan ons door te geven wanneer we u kunnen bereiken. We zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Famed.

All complaints of