Complaint: Veel te hoge afrekening!!

user-174931 on 22 April 2013 about Ista in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Beste, ik heb 2 jaar een appartement gehuurd waar Ista meters gebruikt werden. Ik werk voltijds (maw bijna nooit thuis) en in de zomer werd de hoofdverwarming afgezet. Toch kreeg ik voor 2011 een afrekening van 1500euro (ik betaalde al een provisie van 75euro). Ik was in paniek en heb direct gebeld voor een afbetaling (waar ik nu nog met bezig ben). Nu kreeg ik vorige week de afrekening voor 2012 en deze bedraagt 2000euro (hier met provisie van 100euro). Ik ben ten einde raad. Ik heb al te horen gekregen dat de Ista meters niet naar behoren werken maar ik weet niet waar ik moet beginnen om dit opgelost te krijgen.

Desired solution:

Herberekening, een oplossing zowiezo een gereduceerd bedrag

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Ista about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Ista

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Ista

Message from Ista

11 years ago - gevraagd om meer informatie, wij hebben geen objecten in beheer in Belgie (er zijn ook concurrenten met de naam ista in het logo)

Ista

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij hebben geen objecten in beheer in Belgie, er zijn concurrenten die ook de naam 'ista' in hun logo hebben (bv ista technolux), maar deze hebben niets met ons bedrijf ista Nederland bv te maken. Deze deelnemer wordt dan ook geadviseerd contact te zoeken met het Belgische bedrijf dat de meters heeft geleverd en de kostenverdeling heeft gemaakt.
Mail gestuurd op 24 april

All complaints of