Complaint: verhuizing

user-174968 on 23 April 2013 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Op 5 maart heb ik de verhuizing doorgegeven bij de KPN en deze werd enkele dagen later bevestigd. Per 4 april zou alles worden omgezet, d.i. internet, telefonie en televisie. Omdat ik pas later in het huis ging wonen, kwam ik pas op 13 april achter dat nog niets was gebeurd. Ik belde en kreeg te horen dat het op 15 april direct geregeld zou worden. Op 15 april gebeurde echter wederom niets.. Inmiddels hebben we 22 april en een medewerker bevestigde me dat de verhuizing nog steeds niet in het systeem staat en dus nog geen voorbereidingen zijn getroffen. De vorige bewoner had ook internet, maar wellicht moet hier een monteur komen. KPN medewerker stelde gisteren dat het mogelijk nog 3-4 weken zou duren tot er actie ondernomen wordt.

Desired solution:

Ik wil schadeloos worden gesteld voor de extra kosten van mijn mobiel, een dongel en het vergroten van het databundel. Dit is mij trouwens toegezegd, maar niet op schrift gezet, hoewel ik hierom vroeg.
Tevens wil ik dat snel mogelijk een monteur langs komt en de zaak opgelost wordt. Monteur is blijkbaar nodig, want KPN kan signaal niet vinden.
Tevens zou het aardig zijn voor al dat gedoe, het vele bellen en het grote ongemak (we zitten zonder telefonie,internet en televisie) een extra tegemoetkoming te krijgen.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to KPN Internet about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to KPN Internet to pickup complaint

All complaints of