Complaint: Conrad Electronic bestelt namens mij!

user-165981 on 26 April 2013 about Conrad Electronic in category Electronica Winkels - ketens

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

ONgeveer 3 weken geleden, via de mail 2 ( gratis )proef etiketten aangevraagd om eens te proberen.Hierop nooit een antwoord ontvangen.Ineens na 4 dagen ontvang ik een orderbevestiging van maar liefst 100 etiketten!Dit terwijl wij niets besteld hadden.Hierop meteen gebeld.De medewerker gaf ons aan dat het een vergissing was. Ik vroeg of de order per mail geannuleerd kon worden en wilde hiervan een kopie ontvangen.Dit heeft men nooit gedaan. Na 2 dagen ontving ik een mail dat er een pakket onderweg was. Men had dus toch verzonden!Dit pakket via TNT heb ik geweigerd aan de deur, ik heb dit ook ingevuld. Nu , 6 dagen later, ontvang ik ook nog eens een factuur van de NOOIT bestelde order!!! Via mail krijg ik nooit een bericht terug. Dit bedrijf draagt het Thuiswinkel logo en is hierbij aangesloten, derhalve hebben wij de klacht ook daar gedeponeerd, aangezien er nooit enige reactie of verontschuldiging komt van dit bedrijf. Dit is geen manier van zaken doen, mensen zomaar ongevraagd een order in de maag splitsen!

Desired solution:

Een excuus en een waarschuwing voor anderen die met dit bedrijf in contact gaan komen, dat men dit niet hoeft te accepteren deze onfatsoenlijke handelwijze.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Conrad Electronic

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Conrad Electronic

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Conrad Electronic

Message from from Klacht.nl

11 years ago - User added a review about the solution that Conrad Electronic posted

Conrad Electronic

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Via e-mail contact gehad met de klant. Het bleek om een communicatie-misverstand aan onze kant te gaan. Excuses daarvoor. De zending is inmiddels door de klant retourgezonden en door ons gecrediteerd.

All complaints of