Complaint: Jaarafrekening 2012! Veeel te hoog.

user-176321 on 01 May 2013 about Ista in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Een aantal dagen geleden ontving ik mijn jaarafrekening van Ista voor het jaar 2012. Ik ben student en ik woon op mijzelf in een klein appartement waar ik vrij weinig ben. Verder zet ik de verwarming nauwelijks aan, enkel als ik thuis ben, tot de kamer waar ik in zit opgewarmt is en zet ik de verwarming meteen weer uit. Nou kreeg ik een afrekening van 1455,96 euro, waarvoor ik al 50 euro (in begrepen bij de huur) per maand betaalde. Nu staat er in de brief dat ik voortaan 120 euro per maand moet gaan betalen voor 2013. Dit is gewoon absurd.

Desired solution:

Ik wil dat de rekening wordt nagekeken, want deze rekening kan gewoon niet kloppen. Er staat in de brief "Schatting", echter lijkt me dit ook als schatting niet reëel.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Ista about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Ista

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Ista

Ista

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Afrekening gecontroleerd waaruit advies volgt aan beheerder tot correctie geschat verbruik nadat gelegenheid is gegeven door bewoner hier alsnog een nieuwe meter te laten plaatsen. Bij eerdere poging hiertoe door installateur was dit namelijk niet gelukt. Bericht per mail aan beheerder en bewoner op 7 mei jl.

All complaints of