Complaint: Niet Arke waardig

user-176989 on 05 May 2013 about Arke in category Online Reisbureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Dat ik niet heb overnacht in het Hotel dat ik heb geboekt.
En dat de communicatie slecht is verlopen, zodat ik op een avond in mijn kamer stond met vreemde bagage en onze eigen bagage verdwenen! We waren omgeboekt naar weer een andere bestemming. Een Hotel om de hoek. Op dat moment neem je het voor lief, maar achteraf voelt het zeer alsof er met je werd gesold. De eerste twee dage sliepen we niet in een Hotel maar een Inn. Met veel lawaaiige jeugd en zeer gehorige kamers.De derde en laatste nacht sliepen we in een heel klein kamertje 4 -hoog waar het zeer benauwd was.
Op de terugweg waren we op tijd op Heathrow Airport om ongeveer 16.00 terwijl ons vliegtuig om 18.35 zou vertrekken.
De douane hield ons zo lang op met het nakijken van alle bagage van de mensen voor ons dat we ons vliegtuig misten. Er werd niets omgeroepen, nadat we hadden aangegeven dat we moesten opschieten, reageerde het controle personeel op Heathrow, platform 4 nauwelijks. We konden niet anders dan wachten en het laten gebeuren. We voelden ons wanhopig, gefrustreerd, en verbouwereerd. Het personeel van Heathrow verontschuldigde zich en vroeg ons of we een klacht in wilde dienen. De controle apparatuur functioneerde niet naar behoren en vele koffers moesten opnieuw door allerlei scans, waardoor het zeer lang duurde en voor ons dus vervelende gevolgen had.We hadden aanvankelijk een vlucht bij KLM, welke maatschappij niet veel voor ons deed. Het enige advies was een nieuwe vlucht te boeken de volgende dag bij British Airways.Deze nieuwe tickets, 2x 170 euro! heb ik zelf moeten betalen, terwijl we op tijd waren ingecheckt.Daarnaast heb ik met mijn dochter overnacht op Heathrow welke een vervelende ervaring was.

Desired solution:

Ik ben tevreden wanneer u mij de overnachtingen in de Dolphin inn compenseert en de nieuw geboekte tickets om naar huis te komen vergoed.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Arke

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Arke about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Arke to pickup complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Arke

All complaints of