Complaint: Incasso kosten van 40 euro zonder herinneringsnota te hebben ontvangen.

user-177233 on 08 May 2013 about Fa-Med B.V. in category Incassobureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ben mijn rekening vergeten te betalen.
Ik heb vervolgens een aanmaning ontvangen van 40 euro, het bedrag dat ik oorspronkelijk moest betalen was 6,52. Dit vind ik al niet in verhouding staan!

Verder heb ik geen herinneringsnota ontvangen. Fa- med zegt dat deze de nota wel heeft verstuurd. Ik heb echter niks ontvangen!

Heb twee keer hierover gebeld, de eerste keer werd ik heel onvriendelijk en onredelijk te woord gestaan. De tweede keer werd er wel geluisterd naar mijn verhaal, maar ze kunnen niks voor me betekenen. Het enige dat ze kunnen doen is de herinnering nog eens per mail sturen (heb ik ontvangen, maar daar kan ik niet aan zien dat deze daadwerkelijk is verzonden) en een maand uitstel van betaling geven. Voor de toekomst kan ik rekeningen digitaal laten komen, daar is mijn probleem
nu natuurlijk niet mee opgelost….wel in de toekomst, maar daar heb ik NU niks aan.

Ik heb in ieder geval geen herinneringsnota ontvangen waar het aan ligt, de TNT, de postkamer van famed geen idee. Fa-med heeft de post ook niet aangetekend verzonden, dus de fout kan ook daar liggen. Wettelijk is dan wel betaald dat dit bedrag betaald moet worden, maar wel na een herinneringsnota.
Ik vind dat famed redelijk moet blijven. Heb nog nooit een aanmaning moeten betalen. En door zo’n stomme zoekgeraakte brief zou ik nu nog een hoger bedrag moeten betalen dan de originele tandartsrekening.

Desired solution:

Kwijtschelding van de 40 euro incassokosten.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Fa-Med B.V. about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Fa-Med B.V.

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Fa-med heeft contact met mij opgenomen. Wij zijn overeengekomen dat de incassokosten met betrekking tot de nota van €6,25 uit coulance gedeeld zullen worden. Dus ipv €40 moet ik €20 euro betalen vind ik wel een redelijker bedrag.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Fa-Med B.V.

All complaints of