Complaint: kinderen zonder uitspraak van een rechter uit huis geplaatst

user-1899 on 27 October 2009 about William Schrikker in category Zorginstellingen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Mijn 3 jongens zijn uithuisgeplaatst zonder dat er een rechter aan te pas is gekomen.
William Schrikker doet zelf wat ze willen, ik heb mn jongens pas na 11 dagen kunnen zien en na 13 dagen krijg ik een schriftelijke aanwijzing ( waar ik nu in beroep tegen ben gegaan 4 nov 2009 moet ik daarvoor naar de rechtbank).
Mn jongens zijn nu een maand uithuis geplaats en er zijn nog steeds geen `bezoekregelingen` en dat soort dingen geregelt.
Heb 23-10 een voorwaardenlijst gekregen die ik dient te voldoen tijdens de bezoekregelingen, die er dus NIET zijn.
Ik en mn jongens zijn bijna de wanhoop nabij omdat we helemaal niks weten over hoe en wat.
Heb spijt van alle haren op mn hoofd dat ik met dat zooitje in zee ben gegaan, dacht echt dat ze me konden helpen, ja de stront in en ze nemen mn jongens er bij mee.

Message from

14 years ago - wij leven met jullie mee wij hebben een soort gelijke klacht zie uithuisplaatsing ze doen daar maar wat en denken niet aan de kinderen maar aan zich zelf

Message from

14 years ago - wij leven met jullie mee wij hebben een soort gelijke klacht zie uit huisplaatsing ze doen maar wat en denken niet aan de kinderen maar aan zich zelf sorrie als dit dubbel is geen held met de comp.

Message from

14 years ago - Persoonlijk ben en blijf ik van mening dat dit sooert instatie's problemen zoeken al zijn ze er niet... Verdienen ze geld mee..... Want geen problemen krijgen ze geen (exctra_) subsidie meer.. En de zogenaamde (NOOG) opvang doen ze bij collega's thuis zodat moeders of hun vriendin (er werken veel Lesbo's) verdienen een extra zakcentje bij... Er word extreem veel geld gerekend/betaald voor deze (NOOD) opvang. En het aller ergste is dat indien er echt NOODZAAK is durven ze vaak de kinderen niet bij deze mensen weg te halen, daar ze bang zijn voor deze... Succes in uw strijd en mijn advies is blijf vechten en zoek de media en of het internet op... sluit u aan bij andere samen maakt u een kans..

Message from

14 years ago - bekijk de oproep van de rechtbank goed er staan waarschijnlijk veel fouten in als datums en verdraaide waarheden de kinderen lijden hieronder in voordeel van william schrikker finanzeel dat noemd zich opkommen voor de kinderen hopenlijk zien de rechters dit eindelijk en eerlijk een beslising nemen weg met william schrikker

Message from

14 years ago - hoe is het afgelopen in de rechtbank wij hopen dat het eerlijk is beslist

All complaints of