Complaint: Opzegging betaling kosten “kortingskaart”

user-180593 on 27 May 2013 about Fit 4 Free in category Sportclub/-school

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik was in het bezit van twee abonnementen van Fit4Free, de eerste heb ik vorige jaar opgezegd en tweede vorige maand. (ik noem hier voor het gemak even kaart 1 en kaart 2) Alle twee schriftelijk en volgens de voorwaarden. Althans…..
Bij het opzeggen van kaart 2 , kreeg ik de vraag van een medewerker van fit4free of ik in het bezit wilde blijven van het lidmaatschap pasje. Ik gaf aan dat dat niet wenselijk was. Mij werd verzocht het pasje persoonlijk in te leveren omdat ik anders verantwoordelijk ben voor de maandelijkse kosten van 2,95.Het pasje blijkt een “kortings” kaart te zijn!
Dit verklaarde meteen waarom ik al een jaar lang die 2,95 van kaart 1 betaal zonder er gebruik van te maken.

Nu komt het… Ik heb kaart 1 , ooit na bevestiging van opzegging door midden geknipt en weggegooid en kan die kaart 1 dus niet meer persoonlijk inleveren om zodoende niet vast te zitten aan die 2,95 per maand.

Ik heb de medewerker gevraagd of ik dit per omgaande kon stoppen, het antwoord is “U dient dan een nieuw kaartje aan te schaffen, kosten: 25,– en die dan persoonlijk in te leveren bij het filiaal van Fit4Free”, pas dan kan deze maandelijkse verplichting worden gestopt! Dit alles conform artikel bla bla bla….En ja ik zal er ooit voor getekend hebben bij inschrijving…maar daar sta je toch niet bij stil… Het persoonlijk overhandigen…?

Het kan toch niet zo zijn dat ik nu tot aan mijn dood die 2,95 blijf betalen voor een dienst waar ik geen gebruik meer van kan (en wil) maken, mits ik die 25,– uitgeef om een nw kaartje aan te schaffen?

Desired solution:

Kosteloze stopzetting van Kaart 1 , zodat ik niet meer belast wordt met de maandelijks kosten van het "kortings"kaartje welke ik een jaar geleden heb weggegooid!

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Fit 4 Free to pickup complaint

All complaints of