Complaint: reservering

user-181585 on 01 June 2013 about PATHE in category Bioscopen & Theaters

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Donderdag avond 30-5-13 wilde mijn partner en nog vijf andere vrienden eens gezellig een avondje naar de film. Aangezien ik in verwachting ben en niet zomaar op de gok naar pathe wilde om te kijken of we wel of niet terechy konden bij dezemfilm leek het ons verstandig om te reserveren. En zo haddeb wij het ook gedaan. Wij kwamen om 20.10 aan bij de bios omdat de kaarten een half uur van te voren opgehaald moesteb worden na ruim 20min in de rij te hebben gestaan (lekker ook alsje al die tijd moet staan als hoogzwangere vrouw) zeiden ze dat de reservering eruit gegooid was!?! Wij uiteraard zwaar teleurgesteld en begrepen er niets van. Wij wilde de manager spreken en na een heftige discussie.met de best wel brutale jeugd hier achter de kassa kregen.wij hem uit eindelijk. Te spreken. Hij kon niets voor ons doen en ons ook nergens in tegemoet.komen (wij hadden vrij kaartjes gekregen van derabobank die waren tot de 31e geldig.) Dus wij.vroegen.of hij.onze kaartjes misschien wilde ‘verlengen’ zodat we die een andere dag.mochten gebruiken voor deze film. Dat kan niet. We moesten maar wachten tot de volg voorstelling en afwachten of er daarndan hopelijk mensen hun kaartje niet kwamen halen. Geen tegemoet komen of even cola.tje voor t ongemak. Vreselijk asociale manager bij pathe zaandam. Wij komen hier nooit meer. Ik ben nog nooit zo vreselijk behandeld.
Wij dachten een leuke avond te hebben ik heb net een heel erge rot tijd achtsr de rug ben heel erg ziek geweest en bijna mijn kind verloren door deze vreselijke ziekte. En dan denk je eindelijk weer eens de deur uit te kunnen en wat leuks te gaan met als gevolg een rot avond en het aller ergste is nog dat mijn partner zijn tas ook nog eejs gestolen is deze avond in die bios. Hardstikke bedankt pathe zaandam!

Desired solution:

Een welgemeend excuus en dat jullie voor het ophalen van de kaarten duidelijk zijn en zeggen dat jullie die kaarten eruit gooien alsze niet een half uur van te voren worden opgehaald. En ik zou het personeel eens wat manieren leren.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about PATHE

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind PATHE to pickup complaint

All complaints of