Complaint: Pakket door ‘keukenraam’ en bij ‘de buren’ maar pakket nooit ontvangen

user-181980 on 03 June 2013 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Twee weken geleden had ik iets besteld bij V&D dat zou worden geleverd door Selektvracht. Heb het pakket helaas niet mogen ontvangen terwijl er (blijkt achteraf) wel een melding was gedaan dat het pakket was afgeleverd. Ik mail V&D met de melding dat ik het pakket niet heb mogen ontvangen, ik krijg terug dat deze bij de buren is afgeleverd. De buren wisten uiteraard van niets. Ik mail dat dan ook terug naar V&D en er werd een onderzoek ingesteld.

Afgelopen zaterdag komt een bezorger van Selektvracht verhaal doen. Hij vertelde met droge ogen dat het pakket bij ons door het keukenraam zou zijn gegooid omdat deze open stond, terwijl er bij V&D zelf was aangegeven dat hij bij de buren was bezorgd. Toen ik zei dat het niet in/onder/bij het keukenraam lag kreeg ik een “Dat is wel heel erg vreemd” en dat bleef hij herhalen.
Ik heb het pakket dus niet in de keuken of bij de buren aangetroffen. Daarnaast vind ik het erg bizar en bijzonder dat ‘een pakket door het keukenraam gooien’ schijnbaar als normaal wordt beschouwd.

Desired solution:

Levering van het pakket en excuses voor het verkondigen van onwaarheden.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Selektvracht

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Selektvracht to pickup complaint

All complaints of