Complaint: Boren zonder verdoving

user-182382 on 05 June 2013 about Fa-Med B.V. in category Incassobureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik ben geweest op 31-05-2013 bij tandartspraktijk Verheeskade BV. FAMED BV. Ik was laat maar ik had het gemeld. De recepcionist zei tegen mij via telefon dat ik mocht komen. Toen ik daar aankwam, werd ik behandeld dooor een iraquiese vrouw. Ze BEGON GELIJK MET BOREN ZONDER VERDOVING. Toen ik vroeg over verdoving, zei zij tegen mij dat ik te laat was en dat ik mocht geen verdoving hebben. Ze ging door met boren en dat deed me pijn. Ik had haar gevraagd waar zij tandheelkundige had geleerd. Ze zei dat zijn moest haar werk doen en dat zij geen tijd had. De pijn een min kien, het makte niet uit. Ik ben opgestaan en zij ik tegen haar: mensen zijn geen dieren om je zo ze te behandelen. Ik wou naar buiten gaan en zij heeft miujn armn gepaakt en uit de deur weggoiid. Toen kwam haar man, iraquiese tandarts ook. Hij pakte me van de neck en wou me slaan. Dan begon een harde disscussie. Ik beslotte geen ruzie te maken en politie te bellen. Buuiten, bij de receptie begon de man me te diewen. Ik beslotte helemaal naar buiten te gaan. Nu, 05-06-2013 heb nog een gaatje en kies en loop ik nog met pijn todat een afspraak met de nieuwe tandarts krijg.

Bij de tandartspracktijk, waren daar veel arabisch vrouwen slecht behandeld door de iraquiese tandarts.

Desired solution:

Er was geen oplossing

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Fa-Med B.V. about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

11 years ago - Famed betreurt deze gebeurtenis uiteraard ten zeerste. Naar aanleiding van uw klacht hebben we direct telefonisch contact met u opgenomen. U gaf in ons gesprek aan dat u er vanuit ging dat we een controlerende functie hebben ten opzichte van uw zorgverlener. We hebben u uitgelegd in hoeverre Famed een rol kan spelen in het behandelen van uw klacht. U gaf naar aanleiding van dit gesprek aan dat uw klacht geen betrekking heeft op Famed in deze. We hopen dat, wat betreft Famed, we uw klacht naar tevredenheid hebben afgehandeld. We hopen van harte dat u, ondanks dit incident, een verder prettige samenwerking zult hebben met uw zorgverlener en dat u samen tot een oplossing zult komen. Met vriendelijke groet, Famed.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

11 years ago - We zien dat uw klacht nog in behandeling staat. We hebben met u gesproken en u geeft aan dat uw klacht met betrekking tot Famed, naar tevredenheid is afgehandeld. We hebben uw klacht afgesloten, maar mocht u toch nog vragen hebben dan horen wij dit uiteraard graag en verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen. U kunt dan doorgeven wanneer we u kunnen bereiken. We zullen dan zo spoedig mogelijk opnieuw contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Famed.

All complaints of