Complaint: Kit?!

user-185113 on 21 June 2013 about Carpetright in category Interieurbedrijven

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik wilde vloer voor mijn tandartspraktijk.Ik ging naar Carpet Right. Ze hebben een stoffeerderij gestuurd naar mijn praktijk voor advies welke materiaal ik nodig heb. Hij heeft mij vinyl geadviseerd. En volgens hem was bestaande vloer niet zo goed en adviseerde “iets” om te corrigeren. Natuurlijk tegen betaling. En ik heb offerte getekend.Vorige week heeft hij me laatste moment gebeld. De bestaande vloer was inderdaad niet zo goed! We wisten al! Maar hij moest “iets anders” doen dan onze afspraak. Oke. Doe maar. Maar nee, helemaal anders. Egaliseren!! Dan moest ik extra betalen. 700 euro. Ik had dead-line. Ik zou zelfs 5000 euro accepteren. Maar goed. Heb geaccepteerd. Daarna heb ik met manager gepraat. Hij vond ook dit bedrag te veel. Delen dan! 350 euro extra mijn deel. Dat is goed. Ze hebben me gevraagd hoe ik vond.Ja, het was mooi. Maar een paar mensen hebben gevraagd wanneer ze de kit zullen brengen? Dus het was niet compleet?? Geen idee wat het kit was! weer gepraat met Carpet right. Ze zeiden dat het heel makkelijk is. ook heel goedkoop. Dus kon ik zelf doen? Nee,aannemer. Mijn aannemer. Alsof iedereen een aannemer hebt! ik op dit moment toevallig wel. Maar hij zou ook natuurlijk geld vragen. Of andere oplossing door Carpet Right laten doen maar 200 euro extra! Ik heb nu iemand gevonden. Hij gaat voor 100 euro doen. Ik twijfel nu ook of ze goede materiaal (vinyl) voor mijn praktijk hebben gekozen.En kit. Als een klant verwachtte ik dat alles klaar moest zijn nadat de stoffeerderij klaar was in mijn praktijk. Maar nee. Ik ben niet zo tevreden met Carpet Right. Ik dacht dat ze tenminste de “kit” problemen zelf zouden oplossen nadat ze mij 350 extra lieten betalen door hun schuld.En andere probleem. Als ik niet had gehoord van andere mensen zou ik de praktijk schoon laten maken en ik zou vloer beschadigen omdat er geen afdichtkit is gebruikt. Niet iedereen hoeft expert te zijn in vloer en vloer benodigde. Daarom gaan we naar specialiste bedrijven.
Ze hebben me ook beloofd gratis deur mat en ook iets tussen de deuren om de vloer zogenaamd naadloos te maken. Ik wacht af.

Desired solution:

Ik heb nu niet zo veel vertrouwen in dit bedrijf. Daarom wil ik garantie horen ook van een andere expert over dat deze vinyl goed is voor een tandarts praktijk. Ik wil ook mijn geld terug voor egaliseren en voor kit brengen.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Carpetright about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to Carpetright to pickup complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Carpetright

Message from Carpetright

11 years ago - Geachte heer yeshhim, Wij willen uw klacht graag in behandeling nemen, maar zouden graag een factuur/ordernummer van u ontvangen zodat wij kunnen zien waar en bij wie u het vinyl heeft gekocht. Indien wij het factuur/ordernummer van u hebben ontvangen, komen we hier z.s.m. bij u op terug. Met vriendelijke groet, Jet Coumans After sales

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Carpetright

Message from Carpetright

11 years ago - Wij hebben onlangs contact gehad met de klant en gaan haar klacht in behandeking nemen. Zij had zelf niet de mogelijkheid om via deze site te reageren op mijn vorige bericht en had weinig tijd om hier verder naar te kijken. Ik heb haar vandaag gebeld en wij gaan kijken hoe we dit op een geoasde manier kunnen oplossen.

Carpetright

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

De oplossing is nog niet bekend aangezien wij nog niet voorzien zijn van de juiste gegevens, maar wij zullen het in behandeling nemen en gaan er hierbij vanuit dat het tot een passende oplossing komt.

All complaints of