Complaint: Niet tevreden over Arke

user-191605 on 31 July 2013 about Arke in category Online Reisbureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Beste meneer, mevrouw,

Ik heb samen met mijn partner een vakantie geboekt via jullie site, wij hebben enorm genoten van deze vakantie. Alleen ben ik over 3 dingen niet tevreden en erg teleurgesteld.

1ste reden: een paar dagen voor vertrek had ik gebeld naar Arke om een Aziatisch (hindoe) vegetarische maaltijd voor ons beide te bestellen tijdens de vlucht. Uw collega gaf aan dat dit niet mogelijk was tijdens deze vlucht. We konden wel een vegetarische maaltijd krijgen. Ik vroeg aan uw collega als ik hiervoor nog contact moest opnemen met KLM, maar dat was niet nodig uw collega zou dit regelen met KLM.
Tijdens de vlucht kregen wij te horen dat er geen speciale wens voor een (Aziatisch hindoe) vegetarische maaltijd was doorgeven. KLM had dus niks door gekregen van uw collega. Hierdoor hebben mijn partner en ik geen maaltijd kunnen eten, alleen een broodje met kaas.
Dit vind ik heel slordig van uw collega want zij zou dit doorgeven aan de KLM. Toen ik in Israel was aangekomen heb ik meteen op de site van klm gekeken, en tot mijn verbazing is het wel mogelijk om een Aziatisch (hindoe) vegetarische maaltijd te bestellen zelfs op de vlucht van Tel Aviv-KLM. Dit heb ik meteen zelf geregeld voor de terugvlucht.
zie site klm: http://www.klm.com/travel/nl_nl/prepare_for_travel/travel_planning/special_meals/index.htm

2de reden: Zoals u kan zien in de boekingsgegevens, hebben wij 100 euro p.p extra betaald voor een 2-persoonskamer, Zeezicht, 2-3 pers (incl. baby). Aangekomen in het hotel kregen wij een kamer met uitzicht op een andere hotel en geen zeezicht. Wij hadden gelijk om een andere kamer gevraagd maar alles zat vol. Wij hebben dus voor niks 200 euro extra betaald.

3de reden: mijn partner en ik zijn op woensdag 17 juli om 21.05 uur vertrokken van AMS naar Tel-Aviv, en aangekomen op 18 juli om 02.45 in Tel Aviv.
We hebben s’avonds uitgecheckt in het hotel op 28 juli omdat we op 29 juli om 04.00 uur gingen vliegen en we moesten een aantal uur van tevoren ons aanmelden op het luchthaven van Tel-Aviv.

Op onze accommodatiegegevens staat aankomst 17 juli en vertrek 29 juli (12 nachten)
Terwijl wij daadwerkelijk 10 nachten hebben geslapen in het hotel, wij hebben voor 2 dagen extra betaald terwijl we er niet eens waren in het hotel.

Deze 3 punten vind ik niet netjes/klantvriendelijk van jullie.

Desired solution:

Graag zie ik een tegemoetkoming voor de extra kosten ivm de kamer met zeezicht die wij niet hebben gehad. En een vergoeding voor de 12 ipv 10 betaalde overnachtingen.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Arke about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Arke

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Arke

Arke

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij hebben op 13 augustus 2013 een schriftelijke reactie gegeven aan de klant. Met vriendelijke groet, Webcareteam Arke

All complaints of