Complaint: Appartement Eemhof 234

user-191955 on 02 August 2013 about CenterParcs in category Vakantieparken

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Beste,

We hadden zin om 2 dagen te gaan relaxen in Center Parcs omdat het zonnetje ging schijnen en we nood hadden om er even tussen uit te gaan. Als trouwe klanten gingen we ervan uit dat het een leuke en ontspannende uitstap zou worden.

We hadden een appartement geboekt en eenmaal bij aankomst werd het al meteen duidelijk dat het appartement echt zeer onhygiënisch was! We konden haast onze ogen niet geloven. In praktisch élke hoek van de kleine ruimte konden we spinnenwebben (met de spinnen er gewoon in!) waarnemen. De zithoek was smerig, er zaten vlekken op en bovendien hing er een vreselijk muffe geur. Uiteraard hadden wij hiervoor niet betaald en zijn we dit meteen gaan melden bij de receptie.

Ook al was onze aankomst niet meteen de gewenste start van ons “ontspannend” verblijf, hoe wij behandeld werden bij de receptie liep echt de spuigaten uit. Het is toch logisch dat we onmiddellijk gaan melden dat het appartement gewoonweg smerig was? We kregen als reactie van een man aan het onthaal van het park: “Hallo, je zit hier midden in een bos, natuurlijk zit het hier vol met dieren” en dit op een zeer onbeleefde toon! Echt niet professioneel! Niemand is komen kijken, niemand heeft nog maar iets ondernomen… Is dat nu écht waarvoor wij betaald hebben? Ons beeld over Center Parcs is veranderd, ik ben echt erg teleurgesteld…

PS: in bijlage vindt u foto’s die we genomen hebben. Ik zorg er voor dat deze niet publiekelijk zichtbaar zijn. Ik kan slechts 1 foto toevoegen, kunt u mij een e-mailadres geven waarop ik de andere foto’s kan doorsturen? Ik neem deze klacht ernstig en wens alle info door te geven.

Desired solution:

Een financiële compensatie hoeft voor ons niet, wij zouden gewoon graag desnoods één nachtje terug doorbrengen in een mooi proper huisje zonder dat we ons druk hoeven te maken en naar het onthaal moeten gaan om te gaan klagen, om spinnenwebben te verwijderen, om gezellig in een proper salon te zitten, enz. zoals we dat gewoon zijn van Center Parcs!

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to CenterParcs about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to CenterParcs to pickup complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by CenterParcs

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by CenterParcs

CenterParcs

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Er werd op 6 augustus jl. een e-mail gestuurd naar de gast door het Webcare Team van Center Parcs. De gast kreeg een cadeaubon aangeboden geldig voor een volgend verblijf.

All complaints of