Complaint: KPN klantenservice doet maar wat

user-188714 on 07 August 2013 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Dit is mijn tweede klacht binnen 1 maand. Best knap vind ik, voor iemand die eigenlijk nooit klaagt.
Mijn eerste klacht ging over iemand van de klantenservice die mijn bestelling nooit heeft doorgevoerd. Door zijn fout kreeg ik de melding dat mijn internet niet op 1 augustus in kan gaan. De tweede persoon die ik te spreken kreeg had erg veel haast, geen tijd om naar me te luisteren en vulde mijn oude adres in bij de gegevens. Gevolg daarvan, dat deze geannuleerd moest worden en er wéér een nieuw aanvraag ingevoerd moest worden. Ook hier is het weer mis gegaan. Het huisnummer is niet goed ingevoerd en hierdoor doet het inmiddels binnengekomen aansluitpakket het niet op ons adres. Na twee mensen gesproken te hebben eindelijk iemand aan de telefoon die wél wist waar hij het over had. Het systeem wilt ons huisnummer namelijk niet accepteren en hier ligt de fout. Ik had dus nooit met een mooi verkooppraatje te horen moeten krijgen dat de aansluiting op ons adres geen probleem is. Dat is het dus blijkbaar wel.
Adres wijzigen duurt 3 weken bij KPN.
In plaats van 1 augustus krijgen wij 27 augustus pas toegang tot internet en digitale tv. Al moet ik dit eerst zien voordat ik dit kan geloven.
Mooie praatjes van degene die achter de telefooncentrale zit maakt nog geen werkend internet. Waarom ben ik nu de dupe van drie mensen bij de telefooncentrale die geen idee hebben wat ze nu eigenlijk verkopen?

Desired solution:

Dat het overzetten van huisnummer 97 B naar A sneller geregeld wordt en dat de kosten die ik gemaakt heb worden vergoed. De kosten bedragen 12.50 euro voor een internet kaart bij de bibliotheek. (Ik moet toch mijn freelancewerk kunnen blijven doen) En mijn telefoonrekening die hoog oploopt omdat ik alles via het 3G netwerk moet doen.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about KPN Internet

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to KPN Internet about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind KPN Internet to pickup complaint

All complaints of