Complaint: tegenvallende vakantie

user-193108 on 09 August 2013 about CenterParcs in category klachtmelden

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

wij gaan al jaren op vakantie naar Drenthe goede sfeer mooie natuur en aardige mensen!
al jaren is de bestemming landgoed Hunzebergen, helaas is daar voor de kids de laatste jaren steeds minder te doen, dus dit jaar bedacht om eens te veranderen van de bosvila van hogebomen naar centerparcs een 6 persoons cottage met een mooi zwembad in de buurt.
bij binnenkomst in het huisje kwam ons al een nare vochtlucht tegemoet dus alle ramen open, het berghok hing een ondragelijke lucht van urine of zoiets! om over de wc maar te zwijgen,ook de meertjes rondom het park rieken behoorlijk, kortom alles niet wat wij ervan verwacht hadden.
alles in huis was ook zeer stoffig niet echt aangenaam, mijn zoon van 14 kreeg met 2 dagen een grote onstekings achtige puist dezelfde die ik gisteravond in mijn lies ontdekte,de jongste snotterig van het niezen toeval? onze kleinzoon van 1 jaar durfde we ook echt niet op de vloer te laten heft veel in de kinderstoel gezeten en wij waren in ieder geval blij om vandaag weer naar ons eigen schone huis in Kampen te gaan! en reclame maken voor de huttenheugte? denk het nog maar niet. dit wilde ik graag even kwijt de was hangt buiten want alles rook niet echt fris en was klam, dan ga je met een katerig gevoel nadenken over je vakantie van 1076 euro en bedenkt wat je daar misschien beter mee had kunnen doen, groet van Marjan veenstra uit Kampen

Desired solution:

dat mag u zelf bedenken!

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to CenterParcs about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by CenterParcs

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by CenterParcs

CenterParcs

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Op 12 augustus jl. werd er een e-mail gestuurd naar de gast door het Webcare Team van Center Parcs.

All complaints of