Complaint: schandalige behandeling door Famed

user-194163 on 16 August 2013 about Fa-Med B.V. in category Incassobureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Omdat ik van een minimum moet leven, belde ik de eerste dag dat ik een rekening ontving Famed op (waarom moet ik extra betalen voor de telefoon?!) of ik de 300 euro in delen mocht betalen. Ja uiteindelijk mocht dat in 4en, maar dan moest ik wel 40 euro extra betalen, ik zei dan zak ik nog meer in de ellende dat kan ik niet, en 40 euro op een bedrag van 300 euro en dan in 4 maanden je rekening betalen is een percentage van 40%. Dat is niet reeël. Ik kon lang ik kon kort praten, er valt niet te praten met Famed. Dus het telefoongesprek werd grimmiger en ik heb de telefoon erop gegooid. Mijn uiterste betaaldatum is 19-8-13 en nu krijg ik op 14 augustus een ongevraagde mail, waarin staat dat ik eerdaags voor 19 aug mij rekening moet betalen. HOE DURVEN ZE. Als je terugbeantwoord dat je NOOIT meer mail van ze wil hebben, dan ontvangen zij die mail niet en krijg je een antwoord kan niet verstuurd worden. Er staat een link dat je je mailadres uitkan schrijven, MAAR dan moet je eerst inloggen en opgeven dat je dat wilt en dat wil ik niet. Bellen kost je een vermogen en een adres is nergens bekend. Wat zijn dit voor akelige mensonterende praktijken! Waarom krijg je van die rare mail, waarom kun je je niet uitschrijven. Uiteindelijk heb ik nu de tandsrts maar gemaild en op niet aardige manier gevraagd mij per onmiddellijk uit het systeem van Famed te halen. Hoe zit het met de privacy-wet?

Desired solution:

Per onmiddelijk mijn mailadres uit het systeem van Famed, een normaal te bellen telefoonnummer en een echt adres.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Fa-Med B.V. about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent reminder to Fa-Med B.V. to pickup complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

11 years ago - Wij hebben u telefonisch benaderd over uw klacht. U gaf aan dat u tevreden bent over de aangedragen oplossing en de verdere afhandeling. Wij hopen dat hiermee deze klacht naar tevredenheid is opgelost. Met vriendelijke groet, Famed.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is solved by Fa-Med B.V.

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Famed belde mij maar heeft geen oplossing aangedragen, ik heb geeist mijn account eruit te halen, want toen niet kon. 1 dag later kreeg ik telefoontje dat ze dat zouden doen. Dus zij doen nu wel alsof zij het opgelost hebben, maar kan u verzekeren dat het GEEN aangenaam gesprek was. Famed lost niets op, zij zijn zeer kortzichtig. Ok mijn account is weggehaald zeggen zij. Maar de kater blijft. Griet SvW

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Ook heb ik geen gwoon telefoonnummer mogen ontvangen alleen een 0900 nummer die bergen geld kost.

Comment by poster of the complaint

11 years ago - 0900 alternatief van Famed is 0334345200. op internet gevonden, via te omzeilen 0900 nummers

All complaints of