Complaint: waardeloze levering en geen service Redcoon

user-186970 on 21 August 2013 about Redcoon Benelux in category Internetshops - Algemeen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik heb een koelkast gekocht bij Redcoon. Die heb ik op woensdag besteld en was op voorraad. Ik kreeg keurig een email van Redcoon met daarin: Uw bestelling bij Redcoon wordt door PostNL Cargo geleverd op huisnummer d.d. 19-08-13 tussen 11:26 en 14:26. Ik heb ook telefonisch contact gehad om te vragen of ze mijn oude koelkast ook mee namen. Dat kon maar deze moest leeg, vrij van ijs en water en transport klaar staan (buiten) oké zondagavond dit gedaan. (tevens een sms van extra@home gehad met daarin de bevestiging van de tijd. Met 3 kleine kinderen niet echt ideaal maar voor 1 dagje (nou ja ochtend) is het te doen. Krijg ik op mijn werk een telefoontje van extra@home dat ze mijn bestelling van Redcoon nog niet hebben gehad en de levering dus niet doorging! Ik heb Redcoon gebeld en uitgelegd dat dit echt een probleem was! Ze zouden gaan uitzoeken of er een tegemoetkoming kon komen voor de extra onkosten die ik moest maken. Ik heb hier nimmer wat van gehoord. Het probleem was dat Redcoon het naar het verkeerde distributiecentrum had gestuurd. Ik heb tevens verteld dat ik extra@home ook gebeld heb om te kijken of ze de bezorgtijd konden aanpassen omdat ik op de maandag had geregeld dat er iemand thuis was (mijn man had vrij genomen) en ja dinsdag kon dit niet dus hadden we de oppas wie zwaar rug patiënt is. Ze konden de tijd niet aanpassen. Redcoon zou hier achteraan gaan. Maar ook dat is niet gebeurd! Ik zou die avond een nieuwe sms ontvangen met de nieuwe bezorgtijd. Die heb ik ook gehad. (niet aangepast) maar oké we hebben de opa van mijn man zo gek gekregen om bij ons thuis te zijn omdat de oppas de kinderen naar school etc moest brengen. Ik had Redcoon nog aan de telefoon om te vragen wat de ontwikkelingen waren. Nou die waren er niet. Ze konden niets doen. Ik vertelde dat er nu niemand was die de koelkast binnen kon zetten. Nee mevrouw u heeft drempelservice dus ze zetten hem in ieder geval binnen. Oké dat was 1 geruststelling. maar wat bleek tot onze verbazing!!!!!!!!!!!!!!!!! De koelkast werd in de tuin gezet en de bezorging bracht hem (ook na vragen) niet naar binnen!

Desired solution:

Een tegemoetkoming in de extra onkosten die door de fout van Redcoon heb moeten betalen! Zo was de dag vrij van mijn man niet nodig! En pakjes drinken, kant en klare broodjes etc! Ik wil de tegemoetkoming graag of op mijn rekening of in de vorm van een VVVbon oid. Maar in ieder geval geen bon van Redcoon! Daar koop ik voorlopig helemaal niks meer!

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to Redcoon Benelux about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - Complaint is picked up by Redcoon Benelux

Comment by poster of the complaint

11 years ago - Vandaag heb ik een mail ontvangen van redcoon. Sorry maar om te lachen! Hoe bedoel je we worden niet serieus genomen! De transport had vertraging opgelopen Nee!!! Ze hebben het naar het verkeerde distributiecentrum gestuurd! De bezorgers hebben gezegd dat de persoon die hier was gezegd heeft dat de koelkast in de tuin mocht staan. Nee!!!! Ook dit klopt niet! De persoon die thuis was heeft aangegeven dat hij binnen moest staan (en daarbij vertelde hij ons dat het chagrijnen waren en echt niet wilde meewerken) En anders had ik hier toch zeker niet over geklaagd! En dan de tegemoetkoming.... een tegoedbon van 5,- bij redcoon! Nou volgens mij ben ik heel duidelijk geweest geen aankoop meer te doen bij Redcoon! En dit dekt de extra onkosten echt niet!!! Dus een oplossing nee!!!!!!!!!!!! Volgende aankoop: NEEE!!!!!!!!! serieus genomen: NEEEEEEEEEE! Een aanrader: NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

All complaints of