Complaint: Klachtenbond

user-3037 on 23 November 2009 about Klachten- of geschillencommissies Algemeen in category Klachtencommissies

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Kijk uit voor de klachtenbond. De heer x, iemand die mailtjes stuurt waarin iedere zin wel een taalfout bevat, is iemand die éénzijdig zaken belicht. Met éénzijdig bedoelen wij dat de klager direct geliifd wordt, hoe sterk ook het tegendeel bewezen kan worden. Dit alles omdat de klager 5 euro moet betalen voordat een klacht in behandeling wordt genomen. Deze klachtenbond maakt opzettelijk veel eerlijke bedrijven kapot nadat veel klagers pure leugens verzinnen omdat ze waarschijnlijk hun gram niet kunnen halen. Op de zogenaamde zwarte lijst staan zeer veel betrouwbare bedrijven. Bedrijven waar je echt van op aan kunt en waar ze topservice hebben. Deze meneer van de klachtenbond denkt zomaar dit soort bedrijven, waaronder zelfs de hema, zwart te kunnen maken.

Geheel ongevraagd ontvang je zomaar een mailtje van hem met de eis het op te lossen in voordeel van zijn betalende klant. Boordevol met taalfouten die genoeg verraden over deze man.

Ook als je mailt dat het is opgelost laat deze man de smaad staan en gooit er nog een schepje bovenop door het net af te zoeken en te linken naar eerdere berichtgevingen. Dat deze berichtgevingen mogelijk leugens en smaad zijn, daar heeft de heer x geen boodschap aan. Het enige dat deze man wil is geld verdienen en daarbij gaat hij over lijken. Waarschijnlijk is deze man in het verleden ooit eens zelf flink benadeelt en gaat hij nu veel te ver in zijn strijd tegen bedrijven. Dat deze man zeer ernstig de wet overtreed begrijpt hij waarschijnlijk niet, want je mag niet zomaar bedrijven zwart maken en éénzijdig alle berichten, zonder dat er keihard bewijs is dat het waar is. Zonder dat keiharde bewijs is het ten alle tijden smaad en is de heer x verplicht het weg te halen, wat hij echter nooit doet, zoals hij zel al zegt.

Inmiddels hebben veel benadeelde bedrijven al aangifte gedaan en zal het niet lang meer duren voordat deze man zich moet verantwoorden voor de rechter en daar flink in de buidel kan gaan tasten of anders zijn straf uit kan gaan zitten.

Tja, wie met vuur speelt moet niet vreemd opkijken als hij zich ernstig brand!

Het einde van de smerige praktijken van de heer x is in ieder geval in zicht!

All complaints of