Complaint: ISDN telefoonaansluiting werkt niet meer

user-199663 on 17 September 2013 about KPN Internet in category Alles-in-1

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Op woensdagavond 11 september 2013 bleek dat ISDN niet functioneerde op Laan van de 17e september 9 in Arnhem (6846MK). Na bellen naar technische helpdesk bleek dat er een kabelstoring in de grond zou zitten. Er werd een graafmonteur ingepland de dinsdag erna 17 sept. (aan de late kant, maar kon niet eerder). Geaccepteerd met enig protest, tot die tijd niet bereikbaar via vaste net. Op maandag 16 sept, mobiel gebeld dat monteur tussen 14 en 16 uur ook kon komen en geaccepteerd. Om 15.45 belde monteur dat er een grote storing, lekke kabelverbinding in de de buurt was en dat het geen zin had dat hij zou komen. In de avond zou de storing verholpen zijn. Niet dus. Om 23.00 weer gebeld met helpdesk (duurde de 20 minuten voor ik iemand aan de lijn had). Ze konden geen afspraak maken en ik zou op de 17e gebeld worden voor een afspraak, niet dus. De 17e in de avond weer gebeld, er kon geen monteur worden ingepland. Ik wordt weer gebeld de dag erna…… De monteur zelf ook via zijn 06-nummer proberen te bellen, maar die neemt ook niet meer op….

Dit is het kastje naar de muur en afspraken niet nakomen; intussen al bijna een week zonder verbinding met twee lijnen, waarvan een zakelijk wordt gebruikt !

Desired solution:

Op de 18e september direct iemand sturen om de storing acuut op te lossen of een noodoplossing verzinnen. Het is nu een spoedklus geworden !

Ik werk veel voor energiebedrijven en als daar een storing is dan wordt dat direct verholpen of een noodoplossing na 24 uur (aggregaat).

Zeer slechte service van KPN.

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about KPN Internet

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have sent an email to KPN Internet about your complaint

Message from from Klacht.nl

11 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind KPN Internet to pickup complaint

All complaints of