Complaint: nog altijd onbereikbaar.

user-207105 on 22 October 2013 about Youfone.nl in category Alles-in-1, Mobiele Telefonie

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Nogmaals stuur ik een klacht in omdat Youfone er in mijn ogen veel te gemakkelijk ervan af wil komen.
Ik heb een 2 jarige abo afgesloten en deze abo is al 1,5 jaar om. In al die tijd heb ik meerdere malen al aangegeven dat ik steeds problemen ondervind met het netwerk en ik dus meer dan 50% gewoonweg niet bereikbaar ben. De abo staat op het adres van mijn eigen zaak en ik ben woonachtig in Duitsland net over de grens. De eerste maanden kreeg ik er al mee te maken dat er een blokkade op zat met bellen vanuit het buitenland en wilden men 200 euro ervoor hebben om die blokkade ervan af te halen. dit werd mij te gek en heb ik die maanden gewacht, maar na die tijd toen de blokkade eraf ging is er niet veel veranderd. hij springt bijna niet over naar een duits netwerk en als hij overspringt dan is de verbinding zodanig slecht dat ik er nog niets mee kan. Ook blijft het netwerk op een duits netwerk hangen terwijl ik al lange tijd in Nederland vertoef voor mijn werk en ik weer tot de ontdekking moet komen dat ik weer geen bereik heb. Mijn klanten klagen dat ik niet bereikbaar ben en ook ikzelf ondervind enorm veel schade hierdoor. Ook heb ik ontslag van mijn werkgever naast mijn praktijk gekregen wegens bereikbaarheid omdat ze mij niet konden bereiken.
Youfone denkt met een simpel antwoord er vanaf te komen door te melden dat er nog een klacht loopt betreft de netwerk problemen en zeggen dat ik over moet schakelen naar een ander netwerk. Was het maar zo makkelijk, dit werkt dus voor geen meter en ondervind ik nog steeds die problemen en dat kan ik nu zeker niet gebruiken nu ik net een nieuwe baan heb gevonden en ik dus BEREIKBAAR moet zijn. Dit gaat straks weer mijn werk kosten en daar heb ik geen belang bij. Als youfone mij niet tegemoet komt dan zal ik het toch hoger op gaan zoeken omdat ik niet de service krijg die ik verwacht van een mobiel abonnement. Het is met zo’n abonnement de bedoeling dat mensen je kunnen bereiken en die vlieger gaat met youfone niet op.

Desired solution:

Ik eis een ontbinding van dit contract zonder verdere kosten, anders ga ik schade verhalen die ik al meer dan een jaar ondervind omdat youfone er niets aan doet om het probleem ECHT op te lossen. Klagen via mail en telefoon helpt niets en tot op heden heb ik ook nog geen antwoord op mijn geschreven brief.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have sent an email to Youfone.nl about your complaint

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is picked up by Youfone.nl

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is solved by Youfone.nl

Youfone.nl

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Verzocht de postcode door te geven van de omgeving(en) waar de klant geen contact kan krijgen met het Nederlandse netwerk, zodat wij dit verder kunnen uitzoeken.

All complaints of