Complaint: Marktplaats snapt zelf niet eens meer hoe bans werken.

user-208164 on 25 October 2013 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Na 9 jaar zonder problemen op marktplaats het naar mijn zin te hebben gehad is het sinds de zomer mis. Eenmaal van de vakantie terug gekomen kon ik inloggen en per direct was mijn account geblokkeerd. Marktplaats gemaild welke zegt, ja vanaf uw ip adres zijn overtredingen begaan. Ik heb gevraagd wat voor overtredingen, gezien ik de enige gebruiker hier in huis ben. Nooit weer een reactie gekregen. Vaak gemaild, en na steeds maar geen reactie gekregen een brief geschreven en contact opgenomen via facebook. Ze konden er niks aan doen, daar kwam het op neer.
Gezien een deel van mijn inkomsten vanuit marktplaats komt heb ik mijn provider gebeld. Deze vertelde mij dat het idd zou kunnen, gezien ik geen vast ip adress heb. Elke keer wanneer je opnieuw verbinding maakt (de router) kun je een ander ip adres krijgen. Ze begrepen mijn probleem en ik heb van hen een nieuw ip adres gekregen. Een nieuw mp account aangemaakt, me goeie naam was ik inmiddels al kwijt. En ja hoor, na twee weken weer hetzelfde probleem.
Weer mijn provider gebeld, weer uitgelegd. Weer een nieuw ip adress toegewezen gekregen (tijdelijk) En ja hoor weer was het raak. Mijn provider zegt ook dat dit hopeloos is. Particulieren kunnen geen vaste ip krijgen, tenzij je een veel duurder abbonement afsluit. En het leuke is,, oplichters kunnen gewoon doorgaan. Even de router uitzetten en ze krijgen weer een nieuw ip adres, andere mensen worden met het ‘besmette’ ip opgescheept.

Daarbij vind ik het echt zeer triest dat marktplaats niet eens de moeite neemt te antwoorden.

Desired solution:

Dat ik gewoon weer normaal kan adverteren op marktplaats. Ik begrijp dat marktplaats oplichting tegen wil gaan, maar voeg dan een bankrk nr toe aan het account. Nu worden eerlijke mensen daar gewoon de dupe van.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Marktplaats

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Marktplaats to pickup complaint

All complaints of