Complaint: Marktplaats stuurt geen danwel foutieve facturen

user-208220 on 26 October 2013 about Marktplaats in category Websites

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

In juli 2013 hebben wij een advertentie geplaatst op marktplaats. Dit betrof een zakelijke advertentie, in de rubriek diensten en vakmensen. Zoals ieder bedrijf dienen ook wij een keurige sluitende administratie bij te houden. Echter, pas na meerdere telefoontjes hebben wij eind september een betalingsoverzicht ontvangen. Deze kan natuurlijk niet opgenomen worden in de administratie als zijnde BTW factuur. Anderhalve week geleden hebben wij dan eindelijk een factuur ontvangen van Marktplaats. Echter, de komma stond 1 plaats teveel naar rechts genoteerd. De afgelopen week hebben wij daarop een creditnota ontvangen, en wel van het hele bedrag (cumulatief staan we dus weer op 0). De toevoeging hierop was, dat we volgende week een nieuwe, juiste factuur zouden ontvangen.

Inmiddels zijn we drie maanden na het plaatsen van de eerste advertentie verder, dus marktplaats heeft de volgende termijn alweer geincasseerd. U raad het al, wederom, zonder overlegging van een factuur.

Ik heb net wederom telefonisch contact gehad met Marktplaats, en wederom is mij beloofd, dat het nu goed moet komen. Nou, het vertrouwen ben ik kwijt, dus heb de advertentie verwijderd.

Het geïncasseerde bedrag wilde ik terug laten boeken, maar dat lijkt nog niet te gaan lukken

Desired solution:

Als marktplaats zakelijke advertenties aanbied, lijkt het mij logisch dat ze dit ook zakelijk benaderen. Zeker bij een zakelijke advertentie moet een BTW factuur verstuurd worden. Dit moet geen 3 maanden duren! ALs ik iets bestel via een webwinkel, heb ik direct na de betaling een factuur in de mail zitten. Waarom moet dit bij marktplaats zo lang duren?

Het geincasseerde bedrag graag terugboeken, en eerst een volledig functionerende administratie in werking stellen, voordat er weer geadverteerd gaat worden!

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Marktplaats

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Marktplaats to pickup complaint

All complaints of