Complaint: Fly and drive “Cuba Libre” zonder kaart met een oude auto het eiland over..

user-208612 on 28 October 2013 about Arke in category Online Reisbureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

14 dagen vakantie waarvan 7 dagen met auto het eiland rond van hotel naar hotel. Extreem oude, defecte huurauto met 100.000km op de teller en zonder wegenkaart werden wij Cuba overgestuurd door Arke. Na een lekke band waar het verhuur bedrijf ons NIET wilde helpen hebben we een inwoner gevraagd onze band te plakken want er was geen krik.
Vervolgens zoekende zonder kaart maar met de slecht aangegeven borden bepaalde bezienswaardigheden te zoeken heeft dit een hoop tijd gekost en sommige totaal niet kunnen vinden. Verdwaald waren we op Cuba en Arke deed niets na bellen met NL. Het derde hotel was gesloten in de middel of cuba.. We reden gewoon 5 dagen als een kip zonder kop over cuba, wat is dit slecht van Arke!

Desired solution:

Compensatie van deze 5 dagen lijkt mij minimaal. We missen gewoon 1/3 van ons duurbetaalde vakantie. 14 dagen Cuba totaal.
We hebben een brief gestuurd en moesten eerst 8 weken wachten van Arke. toen nog 2 weken en kregen we 2 tegoedbonnen van 50 Euro!!
Niet acceptabel voor onze gemiste tijd op Cuba.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have sent an email to Arke about your complaint

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is picked up by Arke

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is solved by Arke

Arke

Responded on 25 March 2015 at 07:50

Offered solution:

Wij hebben vandaag telefonisch contact gehad met het reisbureau van de klant en verwijzen de klant naar het Arke kantoor voor de verdere afhandeling. Vriendelijke groet, Webcareteam Arke

All complaints of