Complaint: Selektvracht komt gewoon niet opdagen in Weesp!

user-208858 on 29 October 2013 about Selektvracht in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Op vrijdag 25 oktober een lens besteld bij Wehkamp die op zaterdag 26 okt tussen 09:00 en 13:00 uur bezorgt zou worden met de firma Selektvracht.

Zaterdag 26/10 om 14:00 uur nog geen Selektvracht gezien en op de site gekeken wat de status van de levering is, deze geeft het volgende aan;
26-10-2013 Pakket heeft ons magazijn verlaten.
26-10-2013 Pakket is ontvangen op depot, wordt vandaag bezorgd.

Om 17:00 uur nog niets ontvangen en opnieuw de site geraadpleegt die dan het volgende aangeeft;Bezorger is met pakket onderweg.

Inmiddels was het maandagochtend en heb ik opnieuw eens op de site gekeken en zie ik tot mijn verbasing de volgende toevoegingen
26-10-2013 Pakket wordt op eerstvolgende bezorgdag gebracht. Raadpleeg het Bezorgdagenoverzicht (onder Klantenservice > Bezorgen) voor meer informatie.
26-10-2013 Niet thuis.

Ik was des duivels en ben gelijk met zowel Wehkamp als Selektvracht gaan bellen en heb ze gemeld dat ik de hele zaterdag aan het lijntje ben gehouden en gewoon thuis ben geweest, er is gewoon niemand van Selektvracht aan de deur geweest!
Op zondag hadden wij een fotoshoot geplanned waar deze bestelde lens voor nodig was maar door de berichtgeving op de site hebben we het afzeggen van de fotoshoot steeds maar uigesteld omdat we nog steeds in de veronderstelling waren dat de bezorger onderweg was.
Het enige wat ik van Selektvracht terug krijg zijn excuses waar ik niets voor koop! verder is het eerst volgende bezorgmoment pas op dinsdag 29/10 tussen 14:00 en 18:00 uur omdat ze op maandag gesloten zijn.
Ik vind dit gewoonweg schofterig, gewoon niet bezorgen en dan maandag op de site vermelden dat er niemand thuis was. Wij gaan de volgende keer eerst maar eens op een andere site winkelen waar we niet te maken krijgen met Selektvracht.

Desired solution:

Disciplinaire maatregelen voor zowel de depotmanager als de bezorger van Selektvracht.

Verder is ons mailadres en telefoonnummer afgegeven, zorg er gewoon voor dat als je om wat voor reden dan ook niet op tijd kunt leveren je mensen iets van een bericht stuurt zodat men verder kan met zijn dagindeling en zaken kan reschedulen.

Ik wil geen excuses, geen cadeautje, geen korting of geld.
Ik wil gewoon mijn pakketje op de afgesprokken tijd.

Ik ben vandaag tussen 17:00 en 18:00 uur thuis dus het zou fijn zijn als het dan wel lukt.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Selektvracht

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Selektvracht to pickup complaint

All complaints of