Complaint: Te hoge jaar nota

user-209458 on 01 November 2013 about EnergieDirect in category Energieleveranciers

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Ik heb al een klacht ingediend over een te hoge jaar nota. Energiedirect heeft gereageerd,en gevraagd wanneer ze mij konden bellen voor een oplossing. Ik heb al paar keer aangegeven wanneer dit zou kunnen. Ook heb ik wederom een mail gestuurd naar de klantenservice, om te vragen of het web team wil reageren. De rekening staat nog steeds open, en ik wil gewoon een goede betalingsregeling, of wachten totdat Stedin met zijn bericht komt. Het is heel frustrerend om eerst wat te horen en daarna weer radiostilte.

Desired solution:

Wat Energiedirect beloofd,moeten ze ook doen. Ik geef aan wanneer er contact kan komen en Energiedirect laat gewoon niets van zich horen. Ze hebben niet gebeld en niet gemaild. Niets.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have sent an email to EnergieDirect about your complaint

Comment by poster of the complaint

10 years ago - Lisette en medewerkers van het webteam. Laat nu een iets van jullie horen nadat jullie gevraagd hebben wanneer jullie contact konden krijgen met mij.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is picked up by EnergieDirect

Message from EnergieDirect

10 years ago - Beste Maria, Allereerst mijn excuus voor de late reactie. Je hebt al meerdere malen aangegeven wanneer we je kunnen bereiken echter liggen deze dagen inmiddels in het verleden. Is er een mogelijkheid dat ik je vandaag even bel. Ik heb het net al even op de gok geprobeerd alleen kreeg je helaas niet te pakken. Laat het me even weten en heb je liever dat we je maandag bellen dan kan dat ook. Groetjes Rosalie

Comment by poster of the complaint

10 years ago - Medewerkers van Energiedirect. Ik ben gebeld door jullie, en de nota wordt bevroren tot dat Stedin met zijn antwoord komt. Alle herinneringen en aanmaningen mag ik naast mij neer leggen waarvan akte. Wel blijf het feit dat ik nooit 2800 in 2 maanden kan betalen en zeker ook niet in 6 maanden. Ik heb informatie ingewonnen voor betalingsregelingen. Met zulke bedragen is vanaf 1 jaar heel normaal. Een incassoburo op mensen afsturen is erg ongepast. Heb mijn vraag ook ergens anders neergelegd. Ik zou het zeer passend vinden als Energiedirect haar beleid tov betalingsregelingen verandert. Maar misschien is het niet nodig, maar voor iedereen doe bij Enerigiedirect zit en in de problemen komt door dit feit. En ook voor klantenbehoud. Anders sta ik dus echt op straat met mijn kinderen en ik ga er vanuit dat geen enkel bedrijf zo emotieloos kan zijn dat dit kan gebeuren.Lisette, je kan mij bellen, maar niet op maandag. Dinsdag zou kunnen tussen 13.00 en 14.00. En woensdag tussen 13.00 en 14.00 uur. Dank u wel.

Message from EnergieDirect

10 years ago - Beste Maria, Je geeft aan inmiddels al contact te hebben gehad. De informatie die je aangeeft was ook het gene wat ik je op dit moment kan melden. Ik raad je aan nu even af te wachten tot we meer informatie hebben van Stedin. Aan het einde van dit proces kunnen we dan even kijken naar een mogelijke regeling. Groetjes Rosalie

Comment by poster of the complaint

10 years ago - Rosalie, Dat is prima. Dan laat deze klacht staan totdat hij helemaal is opgelost en ik als het nodig zou moeten zijn een goede betalingsregeling kan treffen , en anderen ook kunnen zien dat Energiedirect ook een goed bedrijf is en voor zijn klanten zorgt. Ik wacht de Stedin af.

Comment by poster of the complaint

10 years ago - Ik krijg nu een mail om de kosten te betalen, anders komt er 401 euro boven op. Volgens de medewerker van Energiedirect mag ik alles naast mij nee leggen,omdat het automatische berichten zijn. Waarvan akte. Vind het heel vervelend, met name dat Energiedirect in de mail naar de schuldhulpverlening wijst. Dat getuigt toch niet van klantvriendelijkheid. Niemand wil naar de schuldhulpverlening. Een betere betalingsregeling zou helpen. Mij wordt nu gevraagd het bedrag van 2800 euro te storten op jullie rekening. Nu weet ik wel dat het nu niet hoeft, maar de automatische mail zegt dus waar andere mensen hier al over schreven,je wordt de schuldhulpverlening ingeduwd.Ik heb nog nooit een cent schuld gehad, dus ga dat ook beslist niet doen. Energiedirect moet echt met andere betalingsregelingen komen. Jullie beleid moet echt anders. Ik ga er van uit dat ik niets hoef te betalen, maar anders ga ik er vanuit dat Energiedirect een andere betalingsregeling treft. Ik wacht even op de Stedin. Ik ben wel erg aan het einde van mijn latijn. Vanaf juli al bezig met de meterstanden ed.

Message from EnergieDirect

10 years ago - Beste Maria, Zojuist heb ik je geprobeerd te bellen, helaas kreeg ik je niet te pakken vandaar even op deze manier. Ik heb naar aanleiding van je bericht direct contact opgenomen met de afdelingen die hierover gaan. Het bevriezen van je bedrag en de herinnering hebben elkaar net gekruisd. De herinneringen staan namelijk al enkele dagen voor ze verzonden worden klaar. Je kan de e-mail daarom ook als niet verzonden beschouwen. Wat betreft de regeling die je eerder hebt willen treffen het ik op 4 november al aangegeven dat we dit opnieuw zullen bekijken als het moment daar is. Groetjes Rosalie

Comment by poster of the complaint

10 years ago - Hoi Rosalie, Dat is goed om te horen. Ik wacht dan nu af totdat alles geregeld is met Stedin.En als het nodig is een goede regeling treffen. Dank je wel voor je bericht.

Comment by poster of the complaint

10 years ago - Bellen kan alleen bepaalde uren. Ik heb werk waar ik geen telefoon op kan nemen. Zeker niet tot 12 uur.

All complaints of