Complaint: Fa-med belt niet terug

user-210102 on 04 November 2013 about Fa-Med B.V. in category Incassobureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Vorige maand werd ik onaangenaam verrast door Fa-med. Ik werd namelijk hartelijk bedankt voor het feit dat ik mij had aangemeld voor ‘Mijn Fa-med’. Toen ik mij verontwaardigd tot deze toch wat louche onderneming wendde en aangaf dat ik mij niet had aangemeld, kreeg ik de melding dat ik ten onrechte een verzoek had gehad mij aan te melden. Ik had echter geen verzoek gehad, maar zou mij aangemeld hebben. Mijns inziens zijn dit heel verschillende zaken. Fa-med ziet dit echter anders, en bleef maar volharden in haar standpunt dat mij was verzocht mij aan te melden.
Ik heb mij diverse keren uitgeschreven voor nieuwsbrieven van Fa-med, maar Fa-med blijft deze nieuwsbrieven sturen.
Uiteindelijk zou Fa-med mij bellen om een en ander toe te lichten. Ik heb duidelijk aangegeven dat Fa-med mij niet kon bellen vanaf afgeschermde nummers; ik heb namelijk geen zin om de telefoon op te nemen als de beller zich niet laat identificeren. Uiteraard belde Fa-med vanaf een afgeschermd nummer en werd er geen boodschap op mijn voicemail achtergelaten.

Desired solution:

Ik wil graag mondeling uitgelegd krijgen waarom Fa-med mij met leugens blijft bestoken.
Fa-med kan mij alleen vanaf een niet afgeschermd nummer bellen. Het bellen vanaf een niet afgeschermd nummer is nergens voor nodig bij een service gerichte organisatie en is een grote ergernis.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have sent an email to Fa-Med B.V. about your complaint

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is picked up by Fa-Med B.V.

Message from Fa-Med B.V.

10 years ago - WIj hebben geprobeerd u te bellen, maar u helaas niet kunnen bereiken. We hebben u een e-mail gestuurd. Mocht u naar aanleding van deze e-mail nog vragen hebben dan horen wij dit uiteraard graag van u. Met vriendelijke groet, Fa-med

All complaints of