Complaint: op alle manieren nadelig voor de reiziger

user-215838 on 02 December 2013 about Arriva in category Openbaar Vervoer

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

December 2012. Koop een jaarabonement bij Conexxion die ingaat op 7 december. Op 9 december neemt Arriva dit over en rijdt ik gelukkig dit jaar op de prijs van Connexion (zie verder mijn verhaal over de prijs.) 15 december Arriva bustijden veranderen: conclussie ik kom te laat op mijn werk en moet eerder vertrekken van mijn werk om de bus terug te nemen.
December 2013. Koop een nieuw jaarabonnement nu helaas bij Arriva en gaat 7 december in. de prijs schrik niet: voor dezelfde aantal km, dezelfde route, dezelfde bus, stoel, chauffeur enz. enz, betaal ik opeens tweemaal zoveel.
Conexxion jaarkaart nog geen 750,00 en na maar liefst 1450,00.
Daaag meer als een maandsalaris. Nieuwe bustijden komen ook in zicht op 15 december 2013. Ik vertrek opeens dik 20 minuten eerder en ben meer als een half uur eerder op mijn werk of vertrek veel later en dan weer veel later op mijn werk als eerst. Vertrek vanaf mijn werk half uur later of ik moet nog veel eerder vertrekken als sluitingstijd. Veel wachttijd kwijt of nog minder salaris bij het inleveren van uren. Overmaat van ramp: Zaterdags rijdt er maar 1 bus per uur kan ik pas een half uur later op mijn werk zijn terwijl de winkel om 9 uur opent en laten we het dan maar niet hebben over de vertrektijden op zaterdag en koopavond, ik kom nooit meer thuis. Hoe nadelig pakt dit voor mij uit op alle fronten. Fijn dit openbaar vervoer waar ik helaas afhankelijk van ben.

Desired solution:

Vertrektijden lijn 51 Dokkum/leeuwarden heel graag terug draaien en de vertrektijden Gytsjerk/Dokkum zeker op zaterdag aanpassen.
Onbegrijpelijk de verdubbeling van het jaarab. tarief.
Laat sneldienst lijn 50 op de provinciale weg een stopplaats erbij krijgen in Oentsjerk zodat aale bewoners van alle omliggende dorpen daar profijt van kunnen hebben.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Arriva

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Arriva to pickup complaint

All complaints of