Complaint: Waarschuwing voor schandelijke service

user-216529 on 04 December 2013 about Expedia.nl in category Online Reisbureaus

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Met dit schrijven willen wij andere potentiele Expedia.nl klanten informeren over de intense verantontwaardiging die wij hebben overgehouden aan de wijze waarop Expedia.nl telefonische toezeggingen voorafgaande aan een hotelboeking, achteraf weerlegt/ontkent.

Hieruit kunnen we niet anders dan concluderen dat Expedia.nl, in het geval er zich tijdens de reis bijzonderheden voordoen, er de gewoonte van maakt om smerige-welles-niets-sorry-er-staat-daarover-niets-in-ons-systeem-dus-U-heeft-geen-poot-om-op-te-staan-spelletjes te spelen.

Zo niet, hebben ze totaal incapabele medewerkers achter de telefoon zitten, die mondelinge toezeggingen doen die ze niet waar kunnen maken. Dan wel personeel dat onvoldoende in staat is om in het systeem te rapporteren waarmee klanten worden afgescheept.

Kortom, voor ons voldoende reden om nooit meer met Expedia.nl in zee te gaan en anderen voor hun klantonvriendelijke-we-hebben-op-het-moment-dat-het-geld-binnen-is-totaal-geen-enkele-boodschap-meer-aan-enige-vorm-van-service-mentaliteit te waarschuwen.

Desired solution:

Mondelinge toezeggingen worden alsnog nagekomen

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Expedia.nl

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Expedia.nl to pickup complaint

All complaints of