Complaint: Fraude bij Paypal

user-216987 on 07 December 2013 about Paypal in category Betalingsdiensten

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Op woensdag 4 december 2013 zag ik op de website van de ING dat er een afschrijving van 769,- euro op het afschrift van mijn creditcard stond. Er stond bij dat dit van Zalando was en via Paypal betaald. Ik heb meteen gekeken op mijn account van Paypal en Zalando, maar op mijn beide accounts was niets te zien.

Na direct te hebben gebeld met Paypal gaven zij aan dat dit via een éénmalige betaling was gegaan met mijn creditcard gegevens. Ook was mijn adres gebruikt, alleen de voornaam en het email adres was anders. Ze zouden het gaan uitzoeken. Helaas ontving ik die avond een email dat de klacht ongegrond was omdat er onvoldoende bewijs was.

Vanzelfsprekend heb ik mijn creditcard laten blokkeren en heb ik aangifte bij de politie gedaan.

Inmiddels heb ik vanalles uitgezocht en heb via Postnl het pakketje kunnen achterhalen. Het was afgeleverd bij een afhaalpunt van de AH. En nog niet opgehaald! Dit omdat ik er zelf direct bij was. Ik heb het pakket meteen bij de AH laten terugsturen en geweigerd.

De veiligheid is heel ver te zoeken. Want ook is er 0,74 cent afgeschreven, dat doen ze ter controle van de creditcard. Hoe raar is dit als ik al een account heb?

Desired solution:

Dat ze mij terugbellen en vragen en of overleggen wat ze voor me kunnen doen.
Daarnaast wil ik een grondig onderzoek hoe het kan dat er gebruik is gemaakt van een éénmalige betaling met mijn creditcard.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Paypal

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted reminder on Twitter to remind Paypal to pickup complaint

Message from Paypal

10 years ago - Beste reizigster1969, Graag helpen wij verder, onze klantenservice staat klaar om te helpen. Ik begreep overigens dat het probleem al is opgelost. Ook in de toekomst kunt u altijd met onze klantenservice contact opnemen mocht u vragen of klachten hebben. Hartelijke groet, PayPal Nederland

All complaints of