Complaint: Postzegelactie

user-217664 on 16 December 2013 about PostNL in category Koeriersbedrijven en post

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Onlangs heb ik via een telefoonverkoopster bij jullie een enveloppe/pakket met postzegels besteld. Door eenmalig €66,00 te betalen, zou ik 110 postzegels thuis krijgen en daarbij een keuze uit 2 giften. Deze bestond uit een camera of een hotelbon. Ik heb voor deze laatste gekozen, welke mij ook is thuis gestuurd. Op 2 december 2013 heb ik deze ontvangen. Ik zit vandaag deze voucher te bekijken en wat blijkt tot mijn verbazing; de voucher is geldig tot en met 31-12-2013 (!).
Dit houdt in dat ik welgeteld 26 dagen heb om deze voucher te gebruiken. Ik werk hard, ben niet rijk en daarnaast is het ook nog eens de decembermaand met daarbij kerst en andere verplichtingen (die tevens geld kosten). U verwacht dat ik nu ook nog eens een overnachting in een hotel ga boeken (waarbij de voucher alleen geldig is voor de 2de persoon (!) – erg gemakkelijk verkocht) twv €185 om de waarde van de voucher eruit te halen?!
Ik vind deze manier van zaken doen, op zijn zachts gezegd onbeschoft en klantonvriendelijk. Ik begrijp dat ieder bedrijf in deze tijden zijn producten probeert te verkopen, maar op deze manier.. . Maar dit soort ‘beloningen’ (welke tijd technisch onmogelijk is om te gebruiken) beloven, staat mij erg tegen en laat mij blijken hoe de gedachten gaan bij PostNL,.
Is dit jullie manier om tevreden klanten te werven of alleen maar om hogere inkomsten te pakken?
Ik zal op geen enkele wijze de factuur betalen, totdat er een passende oplossing is gevonden.
Het lijkt mij ook dat u begrijpt dat ik middels deze ‘brief’ hierbij mijn deelname voor de volgende jaren opzeg, en ik niet meer een enveloppe met nieuwe postzegels hoef te ontvangen.

Desired solution:

Een andere beloning, niet betalen van deze actie, excuses

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have sent an email to PostNL about your complaint

Message from PostNL

10 years ago - Het spijt ons dat wij bovenstaande reactie hebben aangetroffen op deze website. Wij nemen klachten zeer serieus en wij willen graag weten of wij iets voor u kunnen betekenen. Wilt u met ons contact opnemen via Twitter @PostNL, Facebook.com/PostNL of kijk op onze website www.postnl.nl. Hier vindt u ook de overige contactgegevens van onze klantenservice.

All complaints of