Complaint: Product niet op tijd en NIET geleverd

Kyjay on 16 December 2013 about Bol.com in category Online Warenhuizen

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

op donderdag 5/12 heb ik een parfumpakket besteld bij bol.com. Er stond voor 2300uur besteld, volgende dag in huis. Aangezien het bij bol.com ook het voordeligst was, deze besteld. Het ging hier om een verjaardagskado.
Had het enkele dagen later nodig uiterlijk de 8e, dus dacht dat zit wel goed.
Vrijdag thuisgebleven want het zou bezorgd worden, vrijdag niemand gezien en toen ik op de link klikte van de tracktrace werd het een zaterdag. Zaterdag werd maandag en maandag werd dinsdag en dinsdag werd opeens woensdag.
Al deze dagen is er iemand thuis voor gebleven, binnen de tijdsindicatie, ook deze veranderde veelvuldig. Maandag toch maar eens contact gezocht. Dit is de reactie:
Hartelijk dank voor uw e-mail van 9 december 2013.

Het spijt ons dat u uw bestelling 8224053500 nog niet heeft ontvangen. Waarschijnlijk is uw bestelling verloren gegaan tijdens het verzendtraject. Wij gaan ervan uit dat uw bestelling niet meer arriveert. Onze welgemeende excuses voor het ontstane ongemak.

U heeft gekozen voor de betaalmethode acceptgiro. U heeft geen betalingsverplichting meer. Als u het bestelde artikel alsnog wilt ontvangen dan kunt u een nieuwe bestelling plaatsen op onze site. Mocht u de bestelling onverhoopt alsnog ontvangen, kunt u deze weigeren aan de deur of kosteloos retour sturen naar bol.com.

Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Sumeyra

Desired solution:

Adverteer niet meer met volgende dag in huis, en al die tijd die eraan besteed is voor het thuisblijven, je zou minstens verwachten dat er iets van een vergoeding tegenover staat als trouwe klant.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have sent an email to Bol.com about your complaint

Message from from Klacht.nl

10 years ago - Complaint is picked up by Bol.com

All complaints of