Complaint: Roddel en achterklap IJsselvliedt

user-217743 on 11 December 2013 about Nederlandse Rode Kruis in category Hulpverlening

New complaint
In treatment
Complaint resolved
Complaint closed

My complaint:

Negatieve sfeer binnen de groep waarvan ik het slachtoffer ben geworden. Vermeende beschuldigingen en aanname hiervan zonder wederhoor. Er werd door Mattie Merkus gesuggereerd dat ik wellicht medicijnen gebruik. Dit noem ik een ernstige aantijging en ben direct vertrokken omdat ik mij niet meer veilig voelde. Iemand binnen de groep moet mij verschikkelijk zwart hebben gemaakt en dit is ook bevestigd door collega s waar ik eerder mee samenwerkte. Ik heb gevraagd om een vertrouwenspersoon om hierover te spreken en ik krijg geen medewerking. Ik ben zonder wederhoor als vrijwilliger bijzondere valanties eruit gezet.

Desired solution:

Eerherstel. En dat degenen die mij zwart hebben gemaakt worden aangepakt en dat de aantijging; dat ik wellicht medicijnen slik, teruggenomen wordt door de zorgmanager!
Zoiets accepteer ik van niemand en wie zoiets durft te suggereren, vraag ik mij af of zo n iemand zelf wel functioneerd want dit kan niet. Van begin af aan ben ik onder een vergrootglas gelegd dus elk dingetje verkeerd is uitvergroot en daarom voelde ik mij niet langer meer veilig.

Message from from Klacht.nl

10 years ago - We have posted a tweet about your new complaint about Nederlandse Rode Kruis

All complaints of